Halkbank’tan Bordro24 İhtiyaç Kredisi

Halkbank’tan Bordro24 İhtiyaç Kredisi

Türkiye’nin en önemli, en büyük ve en köklü bankalarından bir tanesi olan Halkbank, aylık maaşlarını Halkbank’tan alan müşterileri için çok özel bir kredi imkanı sunuyor. Halkbank’ın düzenlediği Bordro24 İhtiyaç Kredisi ile maaşlarını Halkbank’tan alan Halkbank müşterileri 50 bin TL’lik bir miktara kadar çıkabilen kredi imkanlarından 48 aya ulaşabilen vade genişlikleri ile yararlanabilme şansı buluyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:26
Halkbank’tan Bordro24 İhtiyaç Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halkbank Bordro24 İhtiyaç Kredisinden yararlanabilmek için gereken başvurular ise Halkbank şubeleri aracılığıyla, internet üzerinden veya cep telefonundan SMS yoluyla gerçekleştirilebiliyor. Bordro24 İhtiyaç Kredisinden, özel sektör çalışanları ile beraber kamu çalışanları, emekliler ve işyeri sahipleri de yararlanabiliyor.

Halkbank Bordro24 İhtiyaç Kredisi’ne Başvuruda Bulunmak İçin…

Halkbank’ın Bordro24 İhtiyaç Kredisi fırsatından yararlanabilmek için, öncelikle Halkbank’tan alınan bir maaşa sahip olmanız gerekmektedir. Kamu çalışanlarının yanı sıra, özel sektör çalışanları ve emekliler de Halkbank Bordro24 İhtiyaç Kredisi’nden faydalanabilir ve Halkbank şubeleri, cep telefonundan SMS veya Halkbank’ın internet sitesi aracılığıyla başvurularını gerçekleştirebilir. Bununla beraber, cep telefonundan SMS yolu ile veya Halkbank internet bankacılığı yolu ile yapılacak olan başvurular için kredi miktarının üst limiti 15 bin TL olarak belirlenmiştir. 15 bin TL’nin üzerindeki meblağlar için ise yapılacak olan başvuruların doğrudan Halkbank Şubeleri aracılığı ile gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Halkbank Bordro24 ihtiyaç kredisi ile maksimum alınabilecek olan kredi tutarı ise 50 bin TL olarak belirlenmiştir. Cep telefonundan SMS yoluyla başvuruda bulunmak isteyenlerin ise B24, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası, gelir miktarı ve talep edilen toplam kredi miktarını aralarında boşluk bırakarak yazması ve 3542’ye göndermesi gerekmektedir. Bu çerçevede, SMS yoluyla yapılan Halkbank Bordro24 İhtiyaç Kredisi taleplerinin cevapları yine SMS yolu ile bildirilir ve pozitif bir yanıt alırsanız eğer yapmanız gereken size en yakın Halkbank Şubesine giderek Bordro24 İhtiyaç Kredisi talebinizi tamamlamaktır.

Bordro24 İhtiyaç Kredisi Kredi Faiz Oranları

Halkbank’ın maaşını Halkbank’tan alanlar için dizayn ettiği Bordro24 İhtiyaç Kredisi, dosya masrafsız ve dosya masraflı olmak üzere 2 farklı seçenek ile sunulabilmektedir. Her iki seçenekte de farklı faiz oranları bulunmaktadır. Bununla beraber, en düşük faiz oranı yüzde 1,13 seviyesinde iken, en yüksek faiz oranı ise yüzde 1,19 seviyesindedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP