DOLAR

32,5690

0.03%
EURO

34,8879

0.03%
ALTIN(gr)

2.430,13

0,01%
BİST 100

%
Bakan Albayrak: “Konut Kredisi Faizlerini Düşüreceğiz”

Bakan Albayrak: “Konut Kredisi Faizlerini Düşüreceğiz”

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ekonomiye yönelik çok önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Albayrak sözleriyle kimi işaret etti? Detaylar haberimizde...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:42
Bakan Albayrak: “Konut Kredisi Faizlerini Düşüreceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ” Türkiye güçlü performansıyla birilerini üzmeye ve şaşırtmaya devam edecek.” dedi. Bakan ayrıca KDV uyuşmazlığında son noktaya gelindiğini ve imzaların Külliye’de atıldığını söyledi.

KDV Uyuşmazlığında İmzaları Tamamladık

Bakan Albayrak bir çok açıklamada bulundu.

Bakan Albayrak, ” Türkiye bu süreçlerde yaşadığı imtihanlardan daha çok güçlenerek yoluna devam edecek, KDV uyuşmazlığında son noktaya geldik, imzaları tamamladık.

Külliye az önce imzaladı hayırlı olsun. Konutta faizler yüzde 1,28’lere geldi. Tahminim Mayıs gibi yüzde 1’in altını, yüzde 0,98’i görünce sektördeki süreç daha da hızlanacak, ikinci el otomobil satışları KDV uyuşmazlığında imzaları tamamladık, cari açıktaki dengelenme hiçbir dönem bu kadar güçlü olmamıştır” dedi.

Hangi Banka Faizi En Düşük Konut Kredisi Veriyor?

Şu anda en uygun konut kredisi veren bankalar 1.28 faiz oranı ile Halk Bankası, Vakıf Bankası ve Ziraat Bankası olarak sıralanıyor.

Özel bankalarda en düşük konut kredisi faiz oranı ise yüzde 1,57 kredi faiz oranı ile Akbank oldu. Bakan Berat Albayrak yapmış olduğu açıklamalarla ekonomide işlerin yolunda olduğu mesajını yeniledi.

En güncel haberlerden anında haberdar olmak için.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP