DOLAR

32,6012

0.38%
EURO

34,8077

0.2%
ALTIN(gr)

2.488,14

0,16%
BİST 100

%
Cardfinans Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır? (Şartlar, Başvuru Yöntemleri)
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Cardfinans Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır? (Şartlar, Başvuru Yöntemleri)

Cardfinans Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır? (Şartlar, Başvuru Yöntemleri)

QNB Finansbank'ın Cardfinans kredi kartına nasıl başvurabilirsiniz? Cardfinans kredi kartının özellikleri nelerdir?

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:46
Cardfinans Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır? (Şartlar, Başvuru Yöntemleri)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Finansbank kredi kartı Cardfinans sunduğu birbirinden farklı taksitlendirme, puan ve indirim gibi özellikler ile tüketiciler tarafından en çok tercih edilen kredi kartlarından birisidir. Bu yazımızda Cardfinans kredi kartına nasıl başvurulabileceği ilgili sizlere yararlı olduğunu düşündüğümüz bilgiler derledik.

Yazımızda hem Cardfinans kredi kartı başvuru ve onay süreçleri hakkında hem de QNB Finansbank’ın farklı özelliklere sahip kredi kartları ve bunların başvuru süreçleri hakkında bilgi vereceğiz.

Finansbank Kredi Kartı Başvurusu

Finansbank kredi kartı başvurusu sms , internet bankacılığı veya telefon bankacılığı gibi bi çok kanal ile rahatlıkla yapılabilmektedir. Cardfinans karta sahip olmak için aşağıdaki seçeneklerden size en kolay geleni kullanabilirsiniz:

  • 2273’e SMS yoluyla TC kimlik numaranızı göndererek
  • QNB Finanbank müşteri hizletleri hattı ile
  • İnternet bankacılığı kanalı ile
  • www.qnbfinansbank.com internet sitesi üzerinden
  • Tüm QNB Finanbank şubelerinden

Kredi Kartı Onay Süreci Nasıl İşler

Bahsettiğimiz kanallar ile QNB Finanbank’a Cardfinans kredi kartı başvurunuzu yaptıktan sonra banka tarafından kredi kartı başvurunuz değerlendirilir. Cardfinans kredi kartına sahip olmanız için aşağıdaki asgari şartları sağlıyor olmanız yeterlidir:

  • 18 yaşından büyük olmak
  • TC vatandaşı olmak
  • Bankalar tarafından yasal takipte veya haciz işlemi başlatılmamış olmak
  • Düzenli bir gelir sahibi olmak

Bu şartları sağlıyorsanız finansbank kredi kartı başvuru sonucu olumlu olarak sonuçlanır ve bankanın yasal olarak verebileceği limitler dahilindeki kredi kartınız hızlı bir şekilde onaylanıp adresinize gönderilebilir. Tabi ki banka gerekli durumlarda sizden ek gelir belgesi, çalışma durumunuzu gösterir belge veya iş sahipleri için işletmesine ait bazı belgeler (vergi levhası vb) isteyebilir. Finansbank başvuru süreçlerini Finansbank müşteri hizmetleri hattı veya QNB Finanbank internet sitesi üzerinden kolayca takip edebilirsiniz.

Cardfinans Kredi Kartları

QNB Finanbank müşterilerine birbirinden farklı öellikte kredi kartları sunuyor. Bunları aşağıda görebilirsiniz:

  • Cardfinans: Klasik CardFinans kart 250.000’den fazla alışveriş noktasında taksit ve avantajlı alışveri imkanı sunan QNB Finanbank’ın en çok tercih edilen kredi kartıdır. CArdfinans yıllık üyelik ücreti 117 TL olarak ylda bir defa tahsil edilir. Yine yıllık 58,5 TL ücretle kredi kartınıza sevdikleriniz için ek kart çıkarmanız da mümkün.
  • CardFinans Xtra: CardFinans Xtra klasik CArdFinans’ın avantajlarının yanında havalimanlarındaki Duty Free mağazalarında 150 TL üzeri alışverişlerinizde 3 taksitle alışveriş imkanı sunan, aha yoğun seyahat edenlere yönelik bir kredi kartıdır. Yıllık aidat ücreti 135 TL olarak belirlenmiştir.
  • CardFinans Emekli: CardFinans Emekli kredi kartı emekli Finansbank müşterilerine özel yıllık 33 Tl gibi düşük aidata sahip bir kredi kartıdır. Emekli maaşı ödemelerini Finansbank’a taşıyan müşterilerine özel ek puan ve alışverişlerden ek indirim gibi avantajlar sunmaktadır. Örneğin emekli müşterilerin eczane harcamalarında %5 indirim gibi emeklilerin ihtiyaçlarına özel ayrıcalıklar sunar.
  • Xclusive: Cardfinas Xclusive kredi kartı Finansbank’ın üst segment müşterilerine özel sunduğu ayrıcalıklı ve prestijli bir kredi kartıdır. Duty Free alışverişlerinde 4 taksit imkanı ve uçak bileti alımlarında 4 kat fazla puan gibi avantajlar sunar. Xclusive kredi kartı harcamalarında seyahat, eğlence, yemek ve konaklama gibi kalemlere daha fazla pay ayıran müşteriler için geliştirilmiş, özel müşteri hattı, özel şoför ve 24 saat hizmeti veren özel asistanlık hizmeti gibi ayrıcalıklar sunmaktadır. Yıllık 200 TL aidatı vardır.
  • Xclusive Doctors: Finansbank’ın sadece doktor ve diş hekimi müşterileri için geliştirdiği özel kredi kartı Xclusive Doctors aynen Cardfinas Xclusive kredi kartının özelliklerine sahip olmakla beraber doktor müşterilerine özel birikimlerine daha yüksek faiz ve anlaşmalı firmalarda özel ve ayrıcalıklı hizmetler sunmaktadır. Belli bir oranda mevduatını Finansbank vadeli hesabında tutan doktor müşterilerinden ayrıca yıllık kredi kartı aidatı da alınmamaktadır.
  • CardFinans GO: CardFinans GO özellikle 18-24 yaş arası öğrenci veya genç banka müşterileri için geliştirilmiş düşük yıllık aidata sahip esnek bir kredi kartıdır. 150 TL’ye kadar faizsiz nakit avans veya harcamalarda +2 ay taksit gibi imkanlara sahiptir.

Finans365.com Özel İçerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP