Bankalar Çıldırdı! 20 Bin TL’lik Cazip Kredi Kampanyası Başladı
  • Finans 365
  • Kredi
  • Bankalar Çıldırdı! 20 Bin TL’lik Cazip Kredi Kampanyası Başladı

Bankalar Çıldırdı! 20 Bin TL’lik Cazip Kredi Kampanyası Başladı

Ekonomik açıdan zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde bankalar düzenledikleri kredi kampanyaları ile soluk olmaya devam ediyor. Denizbank ve İş Bankası 20 bin TL'lik kredi kampanyalarını duyurdu. Krediler ve başvurular hakkında detaylar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:48
Bankalar Çıldırdı! 20 Bin TL’lik Cazip Kredi Kampanyası Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşlar merak ediyor. 20 bin TL’lik kredi tutarı en hızlı ve en kolay bir şekilde hangi bankadan alınır? Vatandaşlar, müracaatlarını yapmadan önce en kolay ve en pratik kredinin hangi bankadan alındığını araştırıyor. Kredi ile ilgili müracaat yapıldığında banka koşullarına uygunluk gösterilmesi halinde banka hemen onaylanan tutarı veriyor. Kimlik ile veya online bir şekilde artık bankalardan kredi talebinde bulunmak mümkün. Bu nedenle bankaların belirlemiş oldukları müşteri grupları içerisinde yer almak gerekiyor. 20 bin TL’lik kredi için ise aynı politikalar uygun olacak ve müşterilere uygun olarak verilen krediler ve kullandırılacak. Müracaat yapılması durumunda ise yapılan bankada hemen kolay bir şekilde onay verecek ve müşteriye en yakın zaman dilimi içerisinde müşterinin hesabına bu kredi tutarı geçecek.

Denizbank 20 Bin TL’lik Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Denizbank, vatandaşların en kolay şekilde kredi başvurusunda bulunacaklarını ve en kısa süre içerisinde cevap alabilecekleri bir bankadır. Bu bankanın en çok kullanılacak olan ve televizyon reklamlarında da sıklıkla görülen kredi kampanyası Denizbank sms kredi olmaktadır. Sms kredi müracaatı yapabilmek amacıyla “Kredi- TC. kimlik numarası yazdıktan sonra bu mesajın 32 80’e gönderilmesi gerekir. Denizbank, başvuru yapan müşterinin kredi puanına baktıktan sonra uygun olması halinde kısa süre içerisinde istenilen 20.000 TL’lik krediyi anında müşterinin hesabına geçiriyor.

İş Bankası 20.000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vatandaşların İş Bankası’na 20 bin TL’lik kredi başvurusu yapmaları durumunda banka, vatandaşlara anında sonuç veriyor. Vatandaşların istemeleri durumunda bu bankada hesabı bulunan kişiler, ihtiyaç kredilerini internet bankacılığı uygulaması üzerinden yapabilir. Internet bankacılığı üzerinden kullanılacak bu kredilerde ise banka koşullarına uygun olması durumunda şubelere gitmeden kredinin kullanılması mümkündür.

İş Bankası, 20 bin TL kredi açısından müracaat yapıldıktan sonra banka değerlendirmesi neticesine göre faiz oranı uygulanır. Uygun faiz oranı ile kredi almak isteniyorsa, banka, kredi notunun 1500 ve üstünde olması şartını arıyor. Bankalarda iyi müşteri statüsünde bulunan kişiler, diğer taraftan 20 bin TL’nin üzerinde de olacak şekilde kredi başvurusu yapabilir ve kredi kullanabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP