DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
15 Bin TL’niz Nakit Hazır! Şartsız Kefilsiz ATM’ye Gidip Çekebilirsiniz

15 Bin TL’niz Nakit Hazır! Şartsız Kefilsiz ATM’ye Gidip Çekebilirsiniz

Şimdi sizlere anında ATM'lerden 15 bin TL para çekeceğinizi söylesek... Anlık bir para problemi yaşadığınızda acil kredi gereksinimi çok hızlı bir şekilde Türkiye Ekonomi Bankası, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası ATM'lerinden çözebilirsiniz. Hem de şartsız, belgesiz ve kefilsiz bir şekilde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:48
15 Bin TL’niz Nakit Hazır! Şartsız Kefilsiz ATM’ye Gidip Çekebilirsiniz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şimdi sizlere anında ATM’lerden 15 bin TL para çekeceğinizi söylesek… Anlık bir para problemi yaşadığınızda acil kredi gereksinimi çok hızlı bir şekilde Türkiye Ekonomi Bankası, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası ATM’lerinden çözebilirsiniz. Hem de şartsız, belgesiz ve kefilsiz bir şekilde.

Garanti Bankası, Türkiye Ekonomi Bankası ile Yapı Kredi Bankası’ndan müşterilerine büyük bir fırsat!

İsimleri zikredilen 3 banka tarafından resmi internet sayfaları üzerinden yapılan açıklamalara göre, bu bankaların müşterileri açısından geliştirmiş oldukları bir finansman aracı da nakit avans olmaktadır. Nakit avans, kredi kartı limiti doğrultusunda ve belirli bazı koşullar altında istenilen saatte nakit gereksinimini karşılayabilmek amacıyla oluşturulan bir sistemdir Hatta genellikle nakit avans, kredi kartı ile kredinin bir birleşimi olarak da düşünülebilir. Nakit avansın taksiti bir şekilde geri ödeme imkanı olması yine aynı şekilde nakit avans sistemini değerli kılan en büyük sistemdir. Ancak krediden farklı olarak herhangi bir belge ya da kritere gerek duymamaktadır.

3 bankadan nakit avans çekmek isteyen vatandaşlar açısından yalnızca kredi kartının veya kredili mevduat hesaplarının kullanılması mümkündür. Limitin durumu da oldukça önemlidir. Bu kartların, çekilecek olan nakit tutarı karşılayabilmesi açısından nakit avans açısından yeterli 1.6 ancak kredi kartından ya da mevduat hesabından çekilecek nakit avans açısından günlük faiz işletildiği için ayrıca faiz tutarı üzerinden  BSMV, KKDF masrafı ile nakit çekim ücreti tahsis edildiğini hatırlatmakta fayda olacaktır.

Garanti Bankası

Garanti Bankası’ndan para çekmek isteyen müşteriler açısından bir fırsat daha! Bankanın sunmuş olduğu ücretsiz taksitli nakit avans avantajı ile sizler de günlük ihtiyaçlarınızı gidermek amacıyla ihtiyaç duyduğunuz nakit avans miktarını çekebilirsiniz. Hızlı bir biçimde ihtiyaç duyulan nakit para çekilebilir. Bu nedenle acil bir nakit gereksinimi olduğunda herhangi bir formalite ile uğraşmaya da gerek olmadan sabit taksit ve uygun faiz oranları ile Garanti Bankası’ndan 15 bin TL’lik parayı çekmek amacıyla;

  • Garanti BBVA, 

  • Garanti mobil uygulaması,

  • Garanti BBVA müşteri iletişim merkezi (444 0 333) aramak suretiyle kişilerin gereksinim duydukları nakit avans tutarını çekmeleri mümkündür.

TEB

Günlük nakit gereksinimini Türkiye Ekonomi Bankası’nın karşılamak isteyen kişilerin ise yapmaları gereken %1,98 faiz oranı ile kullanılabilecek Türkiye Ekonomi Bankası nakit avansın çekilmesidir.

Ceptepara: Vatandaşlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne girmek suretiyle büyük harflerle NAKİT yazdıktan sonra boşluk bırakmalı ve kartın son 4 hanesini yazarak 4616’ya SMS gönderebilir.

Yapı Kredi Bankası

Yapı Kredi Bankası’da yine aynı şekilde müşterilerine günlük nakit gereksinimlerini çok hızlı bir şekilde karşılamak amacıyla avantaj sunuyor. Esnek hesap, hesapta belirli miktarda bir para olmasa dahi kendilerine 15 bin TL’ye varan limiti kullanım avantajı sağlanıyor. Yine aynı şekilde Yapı Kredi Bankası’nın müşteri hizmetlerini aramak suretiyle ya da Yapı Kredi Bankası mobil internet bankacılığı uygulaması kullanılmak suretiyle vatandaşların 15 bin TL’lik nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kredi çekmeleri mümkün.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP