DOLAR

32,4519

-0.13%
EURO

34,7568

-0.67%
ALTIN(gr)

2.437,65

0,07%
BİST 100

%
Tek Bir Mesaj İle PTT’den 80 Bin TL Almak İçin Hemen Başvurun!
  • Finans 365
  • Finans
  • Tek Bir Mesaj İle PTT’den 80 Bin TL Almak İçin Hemen Başvurun!

Tek Bir Mesaj İle PTT’den 80 Bin TL Almak İçin Hemen Başvurun!

Alınan bir son dakika haberine göre; PTT, milyonlarca vatandaşın nakit gereksinimlerini karşılayabilmek amacıyla sadece bir sms ile 80 bin TL'lik kredi veriyor. Başvuru şartları ve çok daha fazlası için detaylar haberimizde

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:48
Tek Bir Mesaj İle PTT’den 80 Bin TL Almak İçin Hemen Başvurun!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alınan bir son dakika haberine göre; PTT, milyonlarca vatandaşın nakit gereksinimlerini karşılayabilmek amacıyla sadece bir sms ile 80 bin TL’lik kredi veriyor. Başvuru şartları ve çok daha fazlası için detaylar haberimizde.

Para transferi başta olmak üzere kargo ile e-devlet uygulamaları gibi pek çok özelliği bünyesinde taşıyan PTT, şimdilerde ise yeni bir sisteme geçiş yaptı. Aktif Bank ile işbirliği gerçekleştiren PTT, artık bankacılık işlemlerine daha fazla ağırlık vermeye başladı. Bundan sonra artık her PTT şubesi aynı zamanda AktifBank’ın da bir şubesi olarak işlem görecek. Aynı zamanda bütün PTT’matikler de yine aynı şekilde AktifBank ATM’lerine dönüştü ve vatandaşlar, Aktif Bank ATM kartlarını PTT ATM”lerinde çok rahat bir şekilde herhangi bir komisyon ücreti alınmadan kullanabilecek. PTT ile aktif Bank’ın en favori ürünlerinden birisi ise N’kolay kredi olmaktadır.

PTT’den Hangi Krediler Alınabilir?

  • Diğer bankacılık uygulamaları içerisinde verilmekte olan kredilerin tamamı PTT ile AktifBank işbirliği çerçevesinde vatandaşlara tanımıyor.

  • İhtiyaç kredisi 

  • Konut kredisi 

  • Taşıt kredisi

Vatandaşların ister ihtiyaç kredisi ister taşıt kredisi isterse de konut kredisi almak amacıyla PTT’ye başvuru yapmaları mümkündür. Emekli vatandaşlar, 80 bin TL’ye kadar krediyi PTT şubelerinde gitmeden dahi bir tek SMS göndererek alabilir. Eğer ki sizler de emekli maaşınızı PTT’den alıyorsanız ve krediye ihtiyaç duyuyorsanız o halde PTT ile AktifBank işbirliği aracılığı ile şubeye dahi gitmeden bir tek sms ile anında 80 bin TL’lik kredi hesabınıza görebilirsiniz. PTT’den 80 bin TL’ye kadar kredi almak amacıyla yapılması gereken ise çok basit.

Ptt’den Kredi Nasıl Alınır?

Ptt’den kredi çekebilmek amacıyla öncelikli olarak emekli vatandaşların; büyük harflerle EMEKLİ yazdıktan sonra T.C kimlik numaralarını yazmaları ve daha sonrasında ise bu mesajı göndermeleri gerekir. Böylelikle hiçbir PTT şubesine dahi gitmeden, anında 80 bin TL’lik kredinin çekilmesi işte bu kadar basit.

3 ay ile 36 ay arasında değişiklik gösteren vade seçenekleri avantajı ile yüzde 1,99 faiz oranları ile başlayan rakamlar aracılığı ile hiç zorlanmadan ödemelerin geri yapılması mümkündür.

PTT’den Alınan Kredinin Geri Ödemesi Nasıl Yapılır?

PTT ile aktifbank işbirliği neticesinde hayata geçirilmiş olan N’kolay kredi kampanyasından alınan ihtiyaç kredinin pek çok yöntemle geri ödemesi mümkündür.

  • Aktif Bank şubesinden, 

  • Bütün PTT şubelerinden ve PTT’matiklerden, 

  • Vakıfbank ATM’lerinden ya da PTT matiklerden, 

  • Herhangi bir bankada bulunan hesabından, 

  • AktifBank’ta bulunan hesaba para transferi yapılarak,

  •  N’kolay banka kartının diğer banka ATM’lerinden

Yukarıda sayılan yöntemler kullanılmak suretiyle vatandaşların, PTT’den çekmiş oldukları 80 bin TL’lik kredinin geri ödemesini yapmaları mümkündür.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP