Ev Alacaklara Müjde! 1,37 Faiz Oranı İle 200 Bin TL Konut Kredisi Veriliyor
  • Finans 365
  • Kredi
  • Ev Alacaklara Müjde! 1,37 Faiz Oranı İle 200 Bin TL Konut Kredisi Veriliyor

Ev Alacaklara Müjde! 1,37 Faiz Oranı İle 200 Bin TL Konut Kredisi Veriliyor

Ziraat Bankası kampanya ile müşterilerini konut sahibi yapmaya devam ediyor. 120 ay vade seçenekleri ile %1,37 faiz oranlı şeklinde 200 Bin TL konut kredisi almak isteyen vatandaşlar en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek kredilerini alabilirler.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:49
Ev Alacaklara Müjde! 1,37 Faiz Oranı İle 200 Bin TL Konut Kredisi Veriliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Bankası tarafından yapılan resmi açıklamaya göre %1, 37 faiz oranı ile 200 bin tl’ye konut kredisi almak mümkün. Ziraat Bankası, bir ev sahibi olmak isteyen vatandaşları konut ile buluşturmaya devam ediyor. Ziraat Bankası aracılığı ile konut kredisi alacak olan vatandaşlar, 120 ay vade seçeneklerinden yararlanarak, hayalini kurdukları evlerine sahip olabilirler. 120 ay vadeden yararlanarak satın alınacak konutun ekspertiz değerinin ise 180 seviyesine kadar kredi çekilmesi mümkündür. Kalan değeri ise peşin bir şekilde ödemek gerekecektir. Ziraat Bankasından konut kredisi alınması hususunda kredi sürecinde deprem, konut ile hayat sigortaları da otomatik bir şekilde yapılacaktır. Konut kredisi vadesi ise sabit faiz oranları ile değişiklik gösterebilir.

Ziraat Bankası kampanya ile müşterilerini konut sahibi yapmaya devam ediyor. 120 ay vade seçenekleri ile %1,37 faiz oranlı şeklinde 200 Bin TL konut kredisi almak isteyen vatandaşların en yakın Ziraat Bankası şubesine başvurmaları mümkündür.

  • Ekspertiz değeri 500 bin TL ile daha altında olan konutların ekspertiz değerinin %90’a kadar, 

  • Ekspertiz değeri 500 bin TL nin üzerinde oran konutların ise ekspertiz değerinin %80’ine kadar 180 aya varan vade seçenekleri ile kredi fırsatı sunmakta olan Ziraat Bankası, diğer taraftan krediye konu olan gayrimenkul üzerine ipotek tesis edebilme avantajı sağlıyor.

  • Gerekli koşulların sağlanması halinde ek bir teminat isteyen Ziraat Bankası, bireysel kredi kullanan müşterilerine zorunlu deprem, konut ve hayat sigortası ürünlerini de sunuyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Başvuru Koşulları Nelerdir?

  • Başvuru formunun alınıp doldurulması, 

  • Pasaport fotokopisi, sürücü belgesi ya da nüfus cüzdanı, 

  • Çalışma durumuna göre gelir belgesi evrakları, 

  • Serbest meslek erbabı olan vatandaşlar için bağlı bulundukları meslek kuruluşlarından alınacak üyelik belgesi fotokopisi, 

  • Tüzel kişiliklerin ortağı olarak faaliyet gösteren kişilerden ortağı bulundukları firmaya ait ana sözleşmenin yayınlanmış olduğu Ticaret Sicil Gazetesi ve gazeteleri fotokopisi, 

  • Şube tarafından talep edilecek diğer belgeler, 

  • Satın alınmak istenen konutun tapu belgesi fotokopisi,

100.000 TL’lik Ziraat Bankası konut kredisine web sitesi, şubeler ile Ziraat mobil ve internet şubesi üzerinden başvuru yapılabilir.

Ziraat Bankası Konut Kredisi

Ziraat Bankası aracılığı ile konut kredisi kullanacak olan vatandaşlar, 120 ay vade seçeneklerinden yararlanarak, hayalini kurdukları konutlara sahip olabilir. 120 ay vade seçeneklerinden yararlanarak satın alınacak konutun ekspertiz değerinin ise 180 seviyesine kadar kredi çekilmesi mümkündür. Kalan değeri ise peşin şekilde ödemek gerekecektir. Gayrimenkul üzerinde ipotek konur ve banka gerekli görüldüğü takdirde ek teminat talep edebilir. Ziraat Bankasından konut kredisi alınması durumunda kredi sürecinde deprem, konut ve hayat sigortası da otomatik bir şekilde yapılacaktır. Konut kredisi vadesi ile sabit faiz oranları değişiklik gösterebilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP