DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Miray Daner Kimdir? Saygı Dizisi İle Ekranlara Geri Dönen Miray Daner, Seda Sayan’ın Oğlu Oğulcan Engin İle Aşk Mı Yaşıyor? 
  • Finans 365
  • Gündem
  • Miray Daner Kimdir? Saygı Dizisi İle Ekranlara Geri Dönen Miray Daner, Seda Sayan’ın Oğlu Oğulcan Engin İle Aşk Mı Yaşıyor? 

Miray Daner Kimdir? Saygı Dizisi İle Ekranlara Geri Dönen Miray Daner, Seda Sayan’ın Oğlu Oğulcan Engin İle Aşk Mı Yaşıyor? 

Güzel oyuncu Miray Daner, kendisi gibi oyuncu Boran Kuzum ile yapmış olduğu paylaşımları ile gündeme geldi. 'Vatanım Sensin' dizisi ile yıldızı parlayan genç ve güzel oyuncu Miray Daner, daha sonrasında ise başka dizilerde rol almaya başladı. İşte Miray Daner ile ilgili merak edilenlerin tamamı ve Miray Daner kimdir sorusunun cevabı haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:49
Miray Daner Kimdir? Saygı Dizisi İle Ekranlara Geri Dönen Miray Daner, Seda Sayan’ın Oğlu Oğulcan Engin İle Aşk Mı Yaşıyor? 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Önce Paramparça dizisinde daha sonrasında ise ‘Vatanım Sensin’ ‘adlı dizideki Hilal karakteri ile büyük bir çıkış yakalamayı başaran ünlü oyuncu Miray Daner tanıştığı Kubilay Aka ile aşk yaşamaya başlamıştı. İkilinin ayrılıkları ise adeta bir aldatma ihtiyacı sebebiyle gerçekleşti. Kubilay Aka, Hilal Altınbilek ile samimi görüntülerinin ortaya çıkması üzerine bu ilişki tamamen bitmişti. Son zamanlarda ‘Saygı’ adlı Blue TV dizisinde izlediğimiz Miray Daner, harika oyunculuk performansı ile adeta göz doldurmaya devam ediyor. Güzel oyuncu, en son yönetmenliğini Zeki Demirkubuz’un ‘Hayat’ adlı sinema filminin çekimlerinde de yer almıştı. Miray Daner’in, Sinop’ta yapılan çekimlerden sonra Oğulcan Engin ile görüştüğünün ortaya çıkmasıyla beraber magazin gündemine adeta bomba gibi düşmüştü. Ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin, daha öncesinde ise ‘Teşkilat’ dizisinde Ceren karakterine hayat veren Ezgi Eyüboğlu ile aşk yaşamıştı. Oğulcan Engin ile Miray daner’in Aşk yaşamaya başladığının ortaya çıkması ile beraber magazin gündeminde yer alan bir iddia olarak gündeme geldi. Bir davette karşılaşan Miray Daner ile Oğulcan Engin’in flört ettikleri sonra da ilişkinin aşka dönüştüğü ile ilgili haberler magazin kulislerine düşmüştü.

Miray Daner Kimdir?

Güzel oyuncu Miray Daner, kendisi gibi oyuncu Boran kuzum ile yapmış olduğu paylaşımları ile gündeme geldi. ‘Vatanım Sensin’ dizisi ile yıldızı parlayan genç ve güzel oyuncu Miray Daner, daha sonrasında ise başka dizilerde rol almaya başladı. İşte Miray Daner ile ilgili merak edilenlerin tamamı ve çok daha fazlası haberimizde.

15 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Miray Daner, henüz 7 yaşındayken oyunculuğa başladı. ‘Papatyam’ adlı dizide 121 bölüm boyunca Metin Akpınar’ın torunu ‘Gonca’ karakterine hayat verdi. ‘Dersimiz Atatürk’ filminde ise Sabiha Gökçen’in küçüklüğünü canlandırdı. İlk başrol deneyimini ise Disney Chanel Türkiye’de ekranlara gelen ‘Zil Çalınca ‘ adlı dizide yaşadı. Medcezir dizisinde ‘Beren’ karakterine hayat veren oyuncu, asıl çıkışını ise ‘Vatanım Sensin’ adlı dizide ‘Hilal’ karakteri ile yaptı. Ayrıca kendisi gibi oyuncu olan Aras Bulut İynemli ve Orçun İymenli’nin de kuzenidir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP