DOLAR

32,5816

0.28%
EURO

34,7341

-0.09%
ALTIN(gr)

2.498,78

0,59%
BİST 100

%
İşte Karşınızda Dogecoin’den Milyonlar Kazanmış Ve Bu Piyasayı Çok İyi Bilen 3 Analistin Doge SHIB Öngörüleri    
  • Finans 365
  • Kripto Paralar
  • İşte Karşınızda Dogecoin’den Milyonlar Kazanmış Ve Bu Piyasayı Çok İyi Bilen 3 Analistin Doge SHIB Öngörüleri   

İşte Karşınızda Dogecoin’den Milyonlar Kazanmış Ve Bu Piyasayı Çok İyi Bilen 3 Analistin Doge SHIB Öngörüleri   

Kripto para dünyasında gelişmeler dur durak bilmiyor. 2007 senesinde Bitcoin Kripto para biriminin piyasaya sürülmesinden sonra adeta piyasanın tamamı sadece bu para birimine aitti. Ancak zamanın gelişim göstermesi ile beraber kripto para madenciliği şeklinde piyasaya sürülen ve şu anda milyarlarca dolar işlem hacmine sahip olan paralar var. Alt coinler, son zamanlarda 'işin babası' statüsündeki Bitcoin kripto para birimini zorlamak amacıyla harekete geçtiler.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:50
İşte Karşınızda Dogecoin’den Milyonlar Kazanmış Ve Bu Piyasayı Çok İyi Bilen 3 Analistin Doge SHIB Öngörüleri    
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Şaka coin‘ olarak oluşturulan ve daha sonrasında ise sanal para aleminde adeta bütün dengeleri altüst eden yepyeni gelişmelere şahit oluyoruz.

 

Dogecoin En Son Ne Kadar Değer Kazandı? 

 Dogecoin (doge) ile Shiba Inu (SHIB), son zamanlarda bakiyelerine çift haneli kazançları kazandırdıkları için pazar değeri açısından birbirlerini döndürmeye devam ediyor.  Son 2 ayın en yüksek seviyesine bakıldığında doge, buna ulaştı. Dogecon, bir gecede %20 değer kazandı. Bu arada dogecoin milyoneri, ‘ekonomik piyasasının’ (SHIB ile DOGE) yarışması ile yeni başlangıç yaptığı iddia ediliyor.

 

SHIB’ten Elde Edilen Kar,  BTC‘ye Değil, Yüksek Olasılıkla Dogecoin’e Akacak

 Dogecoin, 28 Ekim 2021 tarihinde ezeli rakibi Shiba İnu tarafından pek çok defa sollandıktan sonra pazardaki değeri ile dokuzuncu ve en büyük kripto para birimi sırasını geri almayı başardı. Son birkaç gün içerisinde devam etmekte olan köpek parası rallisinde ise çift haneli kazançlar kaydetmeyi başarıyor. Bir ‘ meme ekonomisi yarışması’ olduğuna inanılan durumda ise, pek çok köpek temasını oluşturan kripto paralar, lider kripto para birimleri düşüşe doğru giderken iki hatta üç basamaklı kazançlar elde etmeyi başarıyor. 

Traderler ile Hıld’ler, DeFi toplum birimleri olarak da bir’ meme ekonomisinin’ başlangıç noktasına vurgu yaparken, ana akım ise kripto para birimleri, Floki, Shib, Doge fiyatları artış gösterirken arka sıralarda kaldı. 

 Kripto para piyasası uzmanlarının yapmış oldukları açıklamalara göre, ‘meme ekonomisi’nde meydana gelen kazançlardan gelmekte olan sermaye girişinin bitcoin kripto para birimine akmayacağı tartışma konusu oldu. 

 

Scoot Melker, kripto para piyasasında yapmış olduğu analizlerin tutması ile tanınıyor. Ve bu adam diyor ki:

 “SHIBA INU para biriminde tradearlar aracılığı ile realize edilmiş olan kar oranlarının, bitcoin kripto para biriminden daha fazla bir şekilde Doge’ye akacak” 

Esasında söylemekte fayda vardır ki SHİBA INU kripto para birimi kar oranının, aranan bitcoin kripto para birimine akacağı ile ilgili fikir yürütmek, yanılmaktır. Bu kar oranları, bu para biriminden alan pek çok kişi açısından büyük bir olasılık ile dolara akacak. Bunlar ise genel itibari ile bireysel traedarlar ile kripto meraklıları değildir. Eğer ki kripto ile yatırımcılar ilgileniyorsa, bu kar oranları muhtemelen dogecoin’e akacak. 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP