Ebrar Karakurt’un Herkesten Gizlediği Gerçekler Ortaya Döküldü! Ünlü Voleybolcu Meğer Neler Neler Yapan Biriymiş?
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Ebrar Karakurt’un Herkesten Gizlediği Gerçekler Ortaya Döküldü! Ünlü Voleybolcu Meğer Neler Neler Yapan Biriymiş?

Ebrar Karakurt’un Herkesten Gizlediği Gerçekler Ortaya Döküldü! Ünlü Voleybolcu Meğer Neler Neler Yapan Biriymiş?

Voleybol milli takımında forma giyen Ebrar Karakurt, spordaki başarılarından çok cinsel yönelimi ve özel yaşamıyla gündeme geliyordu. Bu aralar İtalya'nın Novara takımında forma giyen milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt, konuk olarak katıldığı bir YouTube kanalında çok çarpıcı itiraflarda bulundu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:51
Ebrar Karakurt’un Herkesten Gizlediği Gerçekler Ortaya Döküldü! Ünlü Voleybolcu Meğer Neler Neler Yapan Biriymiş?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Voleybol milli takımında forma giyen Ebrar Karakurt, spordaki başarılarından çok cinsel yönelimi ve özel yaşamıyla gündeme geliyordu.

Bu aralar İtalya’nın Novara takımında forma giyen milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt, konuk olarak katıldığı bir YouTube kanalında çok çarpıcı itiraflarda bulundu.

İşte Ebrar Karakurt’un Çok Konuşulacak Açıklamaları

Reklam yüzü olduğu markanın YouTube kanalına konuk olarak katılım sağlayan milli voleybolcu Ebrar Karakurt, sporcu olmanın çeşitli problemleri ve tarzı ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Çizdiğin Yolda Giderken Bir Hayalin Var Mıydı?

Ebrar Karakurt: Küçük yaşlarından itibaren bu başarının hayali ile yatıp kalkıyorum. Birer birer hayallerimi gerçekleştiriyorum. Şimdiki en büyük hayalim ise olimpiyat altını. 2024 Paris Olimpiyatları’na katılacağım. Ben inanıyorum, niçin olmasın ki? Cevabını verdi.

Fedakarım

Spor kariyeri boyunca yapmış olduğu fedakârlıklarla alakalı, “sporcu olmak demek, benim açımdan çok büyük bir fedakarlık anlamına geliyor. Etrafınızdaki bir sürü insandan ve ailenizden fedakarlık veriyorsunuz. Örnek verilmesinde fayda olacaktır ki doğum günü başta olmak üzere arkadaş buluşması ile bayram seyran kaçıran bir insan olarak, pişman olduğum hususlar” açıklamasında bulundu.

Benim Hayatım Göründüğü Kadar Renkli Değil

Milli takımda forma giyerken, son zamanlarda daha çok cinsel yönelimi başta olmak üzere özel hayatı ile ekranlara gelen Ebrar Karakurt, sosyal medyada göründüğü kadar mutlu olmadığını dile getirdi. “Orası o kadar renkli değil: Bolca stres, antrenman ve hayal kırıklığı,bazen de çok mutluluk. Benim hayatım Instagram’da veya sosyal medyada paylaştığım kadar renkli değil” açıklamasında bulundu.

Pembe Saçı Neden Tercih Ediyorsunuz?

Ebrar Karakurt: “Bana yakışıyor ki pembe saçı tercih ediyorum yani. Bunun bir başka açıklaması yok zaten. Çok düşündüm, acaba bana bu renk yakışır mı diye baktım ki benim yapmış olduğum renkleri ben beğeniyorum, üzerine insanlarda bunu beğeniyor. Dedim ki artık ben ne yapsam yakışacak. Her rengi denemeye çalışıyorum. “Dedi.

Ebrar Karakurt Kimdir?

2000 senesinin 17 Ocak tarihinde dünyaya gelen Ebrar Karakurt, milli voleybol takımında oynuyor. Pasör çaprazı olarak da oyunculuk performansı sergileyen Ebrar Karakurt’un boyu ise 1.96’dır.

Henüz 12 yaşındayken Vakıfbank spor kulübünde voleybol yaşamına başlayan Karakurt, Vakıfbank forması ile 2 yıl üst üste hem yıldızlar hem de gençler kategorisinde Türkiye şampiyonluğu yaşadı.

2000 doğumlu smaçör, geçen sezon takımı ile beraber antrenmanlara çıktı ve bazı zamanlarda forma giyme şansı buldu.

2018 senesinde Vakıfbank A takımına yükselen Karakurt, bir kulüpler dünya şampiyonası şampiyonluğu ile bir de Türkiye Ligi şampiyonluğu yaşadı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP