DOLAR

32,5812

0.12%
EURO

35,0191

0.45%
ALTIN(gr)

2.424,51

0,07%
BİST 100

%
Shiba Inu Nedir,Kripto Para Piyasasında Nasıl Ortaya Çıktı,Piyasa Değeri Ne Kadar?

Shiba Inu Nedir,Kripto Para Piyasasında Nasıl Ortaya Çıktı,Piyasa Değeri Ne Kadar?

Özellikle de geçtiğimiz haftalarda Tesla kurucusu, meşhur milyarder Elon musk'un Twitter hesabından yapmış olduğu bir Shıba Inu köpeği paylaşımının hemen sonrasında Shiba Inu, rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:51
Shiba Inu Nedir,Kripto Para Piyasasında Nasıl Ortaya Çıktı,Piyasa Değeri Ne Kadar?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SHIBA INU Nedir, Nasıl Ortaya Çıktı?

Elon Musk’ın, Japonya’ya özgü bir köpek olan Shıba Inu cinsi bir köpeği var. Daha öncesinde ‘şaka coin‘ amacı ile geliştirilen ve piyasaya sürülen bu köpeğin macerası ise çok ilginç. Elon Musk geçtiğimiz hafta bu köpeğin fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı ve olanlar oldu. Kripto para dünyasında adeta bütün dengeleri altüst eden ve taşları yeniden dizem SHIB, yatırımcısına çok kısa süre içerisinde servet kazandırdı.Piyasaya çıkalı çok kısa bir süre olmasına rağmen, kripto para piyasasında ilk 10. Sıraya girmeyi başaran Shıba Inu, kısa süre içerisinde yatırımcısına büyük rakamlar kazandırması ile meşhur.

Elon Musk,  kişisel Twitter hesabından ‘Floki Frunkpuppy’ adı ile bir görsel paylaştı ve bu görselde Shıba Inu cinsi köpeği vardı. Bu paylaşım, 4 Ekim 2021 tarihinde saat 16.41 de yapıldı.

 Twitter Paylaşımında Sonra Shiba Inu, Bir Haftada İki Kat Değer Kazandı

 CoinGecko’dan alınan bilgilere göre; SHIB, son 7 gün içerisinde neredeyse iki kat kadar değer kazandı. Kendi fiyat rekorunu bir kez daha kırmayı başaran Shıba Inu piyasa hacmi açısından en büyük 11 Kripto para durumundaydı. Son 24 saat içerisinde ise SHIB, toplam işlem hacmi ise 10,58 milyar doları geçti. Son 24 saat içerisinde yatırımcısına %300 değer kazandıran SHIB fiyatı ise adeta rekora doymuyor.

 Durun Daha Bitmedi!

Twitter paylaşımından önce 11. sırada yer alan Shıba Inu, bu paylaşımdan sonra 9. Sıradaki yerini aldı. 10. Sırada ise ezeli rakibi dogecoin yer alıyor.

 Robin Hood tartışmaları

Kripto para piyasasında listelenen Shıba Inu , Robin Hood adlı alım satım platformunda listelenip listelenmeyeceği ile ilgili tartışmalar meydana geldi ancak, kısa süre içerisinde yatırımcısına kat kat para kazandıran Sibel Can, Robin hood’u etmek amacıyla 500 bin imzaya ulaşarak en çok imzalanan kampanyalardan biri olma hedefiyle başlatıldı ve şimdiye kadar 330 binden fazla imza almış durumda. Konu ile ilgili bir gelişme geldiğinde bu sayfadan sizlere aktaracağız. Öte yandan Robin Hood CEO’su Vlad Tanev, tarafından yapılan açıklamalara göre, Sibel Can’ın kendi listelerinde yer alıp almama konusunun düzenlemelere göre olduğunu açıkladı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP