Ziraat Bankasından Çektiğiniz Konut Kredisini 120 Aya Kadar Yapılandırabilirsiniz!
  • Finans 365
  • Kredi
  • Ziraat Bankasından Çektiğiniz Konut Kredisini 120 Aya Kadar Yapılandırabilirsiniz!

Ziraat Bankasından Çektiğiniz Konut Kredisini 120 Aya Kadar Yapılandırabilirsiniz!

 Konut kredisi kullanmak isteyen ya da daha önce çekmiş olduğu konut kredisini yapılandırmak isteyen vatandaşlara müjdeli haber, Ziraat Bankası tarafından geldi. Ziraat Bankası, ilan etmiş olduğu bu kampanya ile beraber konut kredisi kullanacak olan vatandaşlara ve konut kredisi kullanmış olan kişilere müjdeli haberi verdi.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:51
Ziraat Bankasından Çektiğiniz Konut Kredisini 120 Aya Kadar Yapılandırabilirsiniz!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konut kredisi kullanan vatandaşlar, düzensiz ödemeler gerçekleştirmeleri halinde bankaların, ne zaman yapılandırma çalışmasına gideceği ile ilgili bilgileri araştırmaya devam ediyor. Her banka, konut kredisi yapılandırmasına çok sıcak bakmamak ile birlikte özellikle de Türkiye’de en çok konut kredisi kullandıran bankaların başında gelen kamu bankalarından Ziraat Bankası, başlatmış olduğu yeni yapılandırma kampanyası ile beraber konut kredilerini ödemekte zorluk çeken vatandaşlara yardımcı olacak Ziraat Bankası konut kredisi yapılandırma işlemlerini yapmak isteyen vatandaşlardan, bazı koşulları yerine getirmesini istiyor.

 Ziraat Bankası’ndan Alınan Konut Kredisinin Taksitlendirilmesi Koşulları Nelerdir?

 Ziraat Bankası’nın başlatmış olduğu bu konut kredisi yapılandırma avantajı oldukça tercih edilen bir kampanya ürünüdür. Ziraat Bankası, Kendi internet sayfası ve sosyal medya hesapları üzerinden yapmış olduğu duyuru ile beraber kendi bankasından konut kredisini çekmiş onun vatandaşlara, 120 ay vade seçeneği ile tekrardan kredinin yapılandırması avantajını sağlıyor. Ziraat Bankası konut kredisi yapılandırma işlemlerini yapmak isteyen vatandaşlar ise biri başka bankadaki konut kredilerinin bu bankadan maalesef yapılandırma işlemlerini yapamıyor.

 Ziraat Bankası uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek olan Ziraatbank konut kredisi yapılandırma işlemleri ile ilgili vatandaşların, çektikleri konut kredisi taksitlerinin düzensiz bir şekilde ödüyor olmaları gerekir. Ziraat Bankası’ndan çekilmiş konut kredisini taksitleri her ay düzenli bir şekilde ödenmiş ise bu halde Ziraat Bankası, düzenli ödeme gerçekleştiren müşterisine ‘konut kredisi yapılandırma’ avantajını tanımıyor.

 Ziraat Bankası’nın sunmuş olduğu konut kredisi yapılandırma avantajlarından sizlerde yararlanmak istiyorsanız bahsi geçen koşulları yerine getirmeniz gerekecektir. Şartlarını yerine getirilmesinden sonra yine de mi ya yapılandırma yapabilir de güncel faiz oranları ile konut kredisinin güncellenmesi mümkündür.

 Ziraat Bankası Konut Kredisi Yapılandırma Müracaatı Nereden, Nasıl Yapılır?

 Ziraat Bankası’ndan çekmiş olduğunuz konut kredisini yapılandırmayı planlıyorsanız, kredi kullanmış olduğunuz banka şubesine gitmek suretiyle yapılandırma istediğinizi belirtmeniz gerekecektir. Ziraat Bankası konut kredisi yapılandırma işlemlerini yapmak isteyen vatandaşlar, bir dilekçe sunduktan sonra bu dilekçenin değerlendirilmesi amacıyla genel müdürlük tarafından ele alınacağı sürecin beklenmesi gerekecektir.

 

 

Yapılandırma ile ilgili teklif gerçekleştiren vatandaşların, değerlendirme sonuçları olumlu bir şekilde ortaya çıkarsa yine aynı banka şubesi uygulaması üzerinden tekrardan güncel kalmış borcun üzerinden yapılandırma işlemleri yapılabilir ve borç, istenildiği takdirde 120 ay vade seçeneği ile yeniden taksitlendirilebilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP