DOLAR

32,4878

-0.02%
EURO

35,0128

-0.09%
ALTIN(gr)

2.438,53

0,13%
BİST 100

%
Bitcoin’in Koltuğuna Gözünü Diken SHIBA INU, Bitcoin Borsaları Kraken ile OkCoin’de de Alınıp Satılacak
  • Finans 365
  • Kripto Paralar
  • Bitcoin’in Koltuğuna Gözünü Diken SHIBA INU, Bitcoin Borsaları Kraken ile OkCoin’de de Alınıp Satılacak

Bitcoin’in Koltuğuna Gözünü Diken SHIBA INU, Bitcoin Borsaları Kraken ile OkCoin’de de Alınıp Satılacak

Tesla kurucusu Elon Musk’ın sahibi olduğu Shıba Inu köpeğinden esinlenerek geliştirilen ve kripto para piyasasına 'şaka coin' olarak sürülen ve daha sonrasında ise Elon Musk’ın Twitter hesabı üzerinden fotoğrafını paylaşması ile beraber adeta ortalığı kasıp kavuran Shıba Inu, büyümeye, genişlemeye ve yatırımcılarına para kazandırmaya devam ediyor.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:51
Bitcoin’in Koltuğuna Gözünü Diken SHIBA INU, Bitcoin Borsaları Kraken ile OkCoin’de de Alınıp Satılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sadece 14 gün içerisinde 8 bin doları milyonlarca dolara çevirmeyi başaran Shıba Inu kripto para birimi, Şimdi de gözünü yepyeni 2 borsaya çevirdi. 2 yeni borsada işlem yapmak amacıyla çeşitli hazırlıklara başlayan Shıba Inu Kripto para birimi, dur durak bilmiyor. Detaylar haberimizde…

Dogecoin katili veya meme coin olarak da tanınan Shıba Inu ( SHIB) iki yeni kripto para borsasında işlem görmek amacıyla hazırlıklara başladı. Öncü Bitcoin borsaları  ‘Kârken’ ile ‘OkCoin’, artık bundan sonra sadece Bitcoin kripto parasını değil, diğer taraftan Shıba Inu kriptoların da anında alım satım işlemlerini gerçekleştirileceği iki büyük bir pazar haline gelecektir. Bu iki borsa, shıba Inu yatırımcılarına müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Shıba Inu, İki Yeni Kripto Para Borsasında Da İşlem Yapmaya Başlayacak

 San Francisco merkezli bir kripto para borsası olan ‘karaken’, salı günü yapmış olduğu açıklamada Shıba Inu’yu da listeleyeceğini açıklamıştı. Diğer taraftan Shıba Inu, artık OkCoin’de de ‘en düşük ücret’ ödemek suretiyle işlem yapmak amacıyla hazır olacak. OkCoin piyasasında kripto para alım satım işlemlerini gerçekleştiren kullanıcılara, bu borsa aracılığı ile Amerikan dolarına karşı para yatırabilir, para çekim işlemlerini yapabilir ve Shıba Inu aynı şekilde işlem yapabilir. Avrupa Birliği, Singapur, Birleşik Krallık ile sakinleri hariç olmak üzere Amerika Birleşik Devletleri’nde alım satım işlemlerini yapan yatırımcılar da yine aynı şekilde bütün OkCoin müşteri ile değil, Shıba Inu tokeni ile işlem yapmaya başlayacak.

 SHIB, geçtiğimiz eylül ayı içerisinde CoinBasete’de listelenmişti. SHIB fiyatı son zamanlarda Özellikle de Elon Musk’ın Twitter paylaşımından sonra çılgınca yükselmeyi başardı. Balina alımları ile beslenmekte olan SHIB Rallisi, hız kesmeden yoluna devam EDİYOR. Bugün, ünlü bir isim daha meme coin satın almış olduğu ve Shıba Inu Kriptoları olduğunu duyurdu. Daha önce de bu sayfalardan okuduğunuz gibi ABD’li ünlü komedyen MacArthur Johnson, takipçilerine sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu duyuruda bugün SHIB kriptolarından satın aldığını duyurdu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP