Akbank, 3 Adet ‘Mavi Finansman Kredi Paketini Sundu!

Akbank, 3 Adet ‘Mavi Finansman Kredi Paketini Sundu!

Türkiye'nin en prestijli özel bankalarından Akbank, web sitesi üzerinden yapmış olduğu duyuruda art arda 3 farklı kredi paketini Kullanıma sundu. Akbank, devam ettirilebilir turizmin geliştirilmesi, liman ve denizcilik faaliyetlerinde çevresel ayak izlerinin azaltılması, deniz turizmi ile denizlerin korunması amacıyla 'mavi finansman’ ürün paketini hayata geçirdi.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:51
Akbank, 3 Adet ‘Mavi Finansman Kredi Paketini Sundu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akbank’tan son dakika kredi haberi geldi… Akbank tarafından yapılan duyuruda yeni kredi ürünlerinin devreye sokulduğu belirlendi. Buna göre, Akbank; artış gösteren nüfus, iklim değişikliği ile beraber doğal kaynakları korumaya ilişkin ürünler geliştirmeye devam ediyor.

Sürdürülebilirlik çalışmalarında Sürdürülebilir ve finansman özellikli birimlerden biri olarak duyuran Akbank, devam ettirilebilir turizmin geliştirilmesi, deniz turizmi faaliyetlerini çevresel ayak izinin azaltılması, liman faaliyetlerinde denizlerin korunması ve düşük karbona geçişin hız kazanması açısından “mavi finansman” çatısı altında ‘mavi Turizm kredisi‘, ‘Liman kredisi’ ve ‘Ulaşım kredisi’ olmak üzere 3 değişik ürünü sundu. 3 üründe turizmde çevresel ayak izinin azaltılması olmak üzere denizlerin korunması ve biyoçeşitliliğin korunması ile geliştirilmesi ve kirlilikle mücadelenin desteklenmesi bağlamında hayata geçiriliyor. Mavi Turizm kredisi finansmanı genel itibari ile yeni otel inşaatı başta olmak üzere mevcut otellerin araç finansmanı ile mevcut binaların renovasyonu, otellerin sürdürülebilirlik İle bağlantılı yatırımları ve yeşil bina entegrasyonu ile atık yönetimi ve biyoçeşitlilik çalışmaları ile su ve su genetiğini ve enerji verimliliği gibi çeşitli çalışmaları barındırıyor. Yeni liman inşaatı, liman refinansmanı ile limanlarda sürdürülebilirlik ile alakalı bütün çalışmalar, atık yönetimi, döngüsel ekonomi faaliyetleri, biyoçeşitlilik faaliyetleri ile su ve atıksu yönetiminin finansmanında kullanılmak amacıyla ‘mavi liman kredisi‘ hayata geçiriliyor. Akbank, deniz yolu ulaşım aracı satın alma yani turistik gibi veya ticari amaçlar ile, alternatif yakıt yatırımı gerçekleştirme, düşük karbona geçiş yatırımlarına hız kazandırma ile enerji verimliliği ve çevre dostu makine ekipman yenileme ile değişimi açısından finansman kullanmak isteyen vatandaşlara ya da girişimcilere ‘mavi ulaşım kredisi fırsatı’ sunuyor.

 Akbank Mavi Finansman Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

 Bireysel ya da tüzel kişilik adına Akbank’tan mavi finansman kredisi çekmek isteyen kişilerin, Akbank internet adresi başta olmak üzere mobil cep, internet bankacılığı, müşteri hizmetleri ile Akbank şubelerinden kredi ile ilgili işlemlerin tamamı ve çok daha fazlasını çok kısa süre içerisinde ve pratik bir biçimde yerine getirmeleri mümkündür.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP