DOLAR

32,5757

0%
EURO

34,9462

0.03%
ALTIN(gr)

2.429,57

0,01%
BİST 100

%
ABD’li Senatör Açık Açık Söyledi: Diğerleri Olmasa Da  O Kripto Para, Her Zaman Olacak, Olmalı!
  • Finans 365
  • Kripto Paralar
  • ABD’li Senatör Açık Açık Söyledi: Diğerleri Olmasa Da O Kripto Para, Her Zaman Olacak, Olmalı!

ABD’li Senatör Açık Açık Söyledi: Diğerleri Olmasa Da O Kripto Para, Her Zaman Olacak, Olmalı!

ABD'li Senatör Cynthia Lummis, CNBC'nin Squawk Box show programının ev sahibi ile beraber piyasada büyük bir rağbet gören kripto paralar ile ilgili çarpıcı fikirler öne sürdü:  "Diğer bütün kripto para birimleri işlem görmezse de Bitcoin, aslında pozisyonunu korumaya devam edecek." Dedi. 

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:51
ABD’li Senatör Açık Açık Söyledi: Diğerleri Olmasa Da  O Kripto Para, Her Zaman Olacak, Olmalı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kripto para dünyasında öncü olarak bilinen Bitcoin yanlısı bir duruş sergilemesi ile bilinen Senatör Lummis’e, herhangi bir başka kripto para biriminin, şu anda lider konumunda bulunan Bitcoin ile beraber kalıp kalmayacağı ile ilgili bir soru soruldu. Senatör, Bitcoin kripto para biriminin standart bir halde bulunduğunu ve mutlaka burada kalacağını dile getirdi.  Dogecoin,XRP ile Litecoin ve Ethereum kripto para birimlerine sıra geldiğinde ise ‘Bitcoin kripto para biriminden değişik bir biçimde geliştirilmiş oldukları için ayrı kategoride değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyor.’ 

ABD’li Senatör, daha önce Bitcoin kripto para biriminin, tamamen herhangi bir merkeze bağlı olmadığından söz etmiş ve bahsedilen diğer kripto para birimlerinin olmayabileceğini de ima etmeye çalışmıştı. 

 Senatör Lummis, özellikle de bir kişi ya da tüzel kişilik aracılığı ile yayınlanmakta olan ve yayıcı tarafından tutulmakta olan büyük meblağlarda dolaşıma sokulmuş bir kripto para biriminden söz ediyor. Senatör Lummis, kripto para biriminin ismini vermezse de aslında bunun bir menkul değer olabileceğini açıklıyor. XRP ya da Ethereum kripto para birimlerinden bahsedince, bunların isimlerini net bir şekilde zikretmeden, genel itibari ile bu para birimleri ile ilişkilendirilen esas özellikleri tek tek saydı. Diğer taraftan, Bitcoin’in, bir dijital altın  olduğunu da dile getirmeye çalıştı. 

 Microstrategy Kurucusu Ve CEO’su Michael Saylor:

 “Son 3 aylık dönem içerisinde Bitcoin kripto para birimi açısından daha çok net olduğunu, Amerika Birleşik Devletleri kongresi’nden artış gösteren destek ve Wall Strest’en artış gösteren ilgi gördüğünü açıkladı. Diğer taraftan, madencilik güçleri; büyük ölçekte ABD’ye taşınırken, Çin kripto yasağı korkularını geçmiş zamanlarda kaldığını dile getirdi. Microstrategy 100.000’den daha fazla Bitcoin kripto para birimini elinde tutuyor ve mayıs ile eylül aylarında ise dip fiyatlardan alım yapmaya devam etti.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP