Garanti BBVA’dan  Sonbahar Kredisi Fırsatı!

Garanti BBVA’dan Sonbahar Kredisi Fırsatı!

Garanti Bankası'nın, Sonbahara özel sunduğu kredi detayları şöyle: 30.000 TL'lik kredi, 36 ay vade seçeneği şeklinde kullandırıldığında 1,76 faiz oranı ile hesaplanır ve aylık ödemesi gereken taksit tutarı 1.198 TL olup, geri ödenecek toplam tutarı ise 43.287 TL oluyor. Detaylar haberimizin devamında..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:51
Garanti BBVA’dan  Sonbahar Kredisi Fırsatı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Garanti Bankası, Sonbahara özel 30 bin TL’lik kredi kampanyasını sundu.

 %1.76 faiz oranı ile 30.000 TL kredi, Garanti Bankası’ndan çekilmek istendiğinde aylık ödenecek tutar 1.198 TL olup ödenecek toplam tutar 43. 282 TL oluyor. Bu rakamların, yıllık maliyet oranı ise %28,98 TL olarak hesaplanmıştır. 150 TL’lik tahsis ücretinin de ödenmesi gerekir.

 Garanti Bankası Sonbahar Kredisi Hesaplama Araçları

 Garanti Bankası’nın sunduğu 30.000 TL’lik sonbahar kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların, istedikleri takdirde 30.000 TL’lik anapara değiştirilebilir. 10.000 TL ya da 20. 000 TL’lik kredi paketleri şeklinde de bu avantajdan faydalanmak mümkündür. 36 ay, 24 ay, 12 ay ve 48 ay olacak şekilde kredi vade süresi seçilebilir. Kış aylarına yavaş yavaş girdiğimiz son birkaç gün içerisinde Garanti Bankası, vatandaşları unutmadı. Sonbahar ve kış ayları ile ilgili gereksinimlerini karşılamak amacıyla Garanti Bankası kredi avantajından faydalanmak isteyen vatandaşların yapmaları gereken ise çok basit.

 Garanti Bankası Sonbahar Kredisi Başvurusu Belgeleri Nelerdir?

 T.C. kimlik numarası başta olmak üzere tüketicilerin, çalışma biçimlerine göre talep edilecek belgeler ise aşağıdaki gibidir;

-Ücretli çalışan vatandaşlar için gelir yazısı ya da bordro (iki aydan eski olmayacak bir adet güncel bordro ya da SGK sicil no, işyeri sicil no)

Emekli vatandaşların emekli olduklarına dair belge (emekli aylığı tahsis belgesi ile emekli tanıtım kartı)

-Şahıs şirketi sahibi vatandaşların firma belgeleri (yıllık gelir vergisi beyannamesi ya da güncel vergi levhası)

Masraf Ve Sigorta Giderleri

Garanti Bankası’nın sunduğu sonbahar kredisini kullanmak isteyen kişiye hayat sigortası yapılır. Hayat sigortası kesintisi ise yaş, cinsiyet ve teminata göre değişiklik gösterebilir.

 Garanti Bankası Sonbahar Kredisi Kampanyasına Nasıl Başvurulur?

Krediye başvurmak isteyen vatandaşların, Garanti Bankası internet sitesi başta olmak üzere mobil cep uygulaması, internet bankacılığı, çağrı merkezi ile şubelerden başvuru yapmaları mümkündür. Online ortamda kredi başvurusunda bulunacak vatandaşların, karşılarına çıkacak başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurmaları gerekir.

 Formda T.C. kimlik numarası ile cep telefonu numarası yazıldıktan sonra doğum tarihi: gün, ay, yıl olacak şekilde yazılır ve onay kodu yazıldıktan sonra ne kadar kredi çekilebileceği ile ilgili bilgiler alınabilir. Öncelikle bankanın, kredi çekmek isteyen vatandaşı tanıması açısından gerekli bilgilerin doldurulması gerekir. Daha sonrasında ise ne kadar kredi çekileceği anında öğrenilebilir. Faiz oranları %1,69 ve %2.69 arasında değişiklik gösterir.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP