DOLAR

32,5806

0.31%
EURO

34,8205

0.19%
ALTIN(gr)

2.501,24

0,69%
BİST 100

%
Dogecoin’den Milyon Dolarlar Kazanmış Birinin SHIB ve DOGE Öngörüleri

Dogecoin’den Milyon Dolarlar Kazanmış Birinin SHIB ve DOGE Öngörüleri

Elinde bulunan Dogecoin kripto paralarını yalnızca bir gün (24 saat) erken sattığı için 6 milyon dolarlık potansiyel servetini kaybeden bir traderin hikayesini sizlerle paylaşıyoruz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:51
Dogecoin’den Milyon Dolarlar Kazanmış Birinin SHIB ve DOGE Öngörüleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İşte Karşınızda Shıba Inu İle Dogecoin Milyoneri Gizemli Traderi Hikayesi!

Bu gizemli trader, Shıba Inu ile aralarında 2 milyon doların üzerinde kâr elde etmeyi nasıl başardığını dile getirdi. Sadece 24 saat daha dayanıp erken satmamış olsaydı daha fazlasını kazanabileceğini söyledi. Fakat yatırımcı, bir ev satın alabildiği için elde etmiş olduğu kardan memnun olduğunu dile getirmeyi ihmal

 Bir Reddit platformunda çeşitli hikayeler kaleme alan bu gizemli zengin, bundan yaklaşık olarak 1 hafta önce 42 milyar SHIBA INU’yu 1,5 milyon dolara sattığını söyledi. Bu satırlardan daha önce de söylemiş olduğumuz gibi o zamandan itibaren SHIBA değeri artmaya devam etti ve bugün aynı yatırımı ise yaklaşık olarak 3 milyon dolar civarına satıldığını söylemek istiyoruz.  Ve, “daha fazlasını beklemek benim için sadece açgözlülüktür, bir ev satın almak istiyordum ve bedavadan bir tane aldım.” Dedi.

 Trader, Dogecoin Yatırımı İle İlgili Açıklamalarına Şunları Ekledi:

 2021 senesinin başlarından itibaren dogecoin ile 1 milyon dolar kazanmayı başardım ve 24 saat daha beklemiş olsaydım şayet o zaman 7 milyon olacaktı. Oldukça şaşkındım fakat şimdi geriye dönüp baktığımda daha fazla param olmadığı için üzülmek yerine daha çok param olduğu için mutluyum. Eminim Shıba Inu, çılgın sayılara ulaşmayı başardığında sersem bir hal alacağım ama olsun! ” Dedi.

 2020 senesinin başından itibaren Shıba Inu fiyatı, çok hızlı bir şekilde yükselmeye devam ediyor. Sibel Can, kendisini “herhangi bir merkeze bağlı olmayan, kendiliğinden topluluk yaratan bir deney” olarak nitelendiriyor.

 Acele Etmeyip 24 Saat Daha Bekleseydi On Binlerce Dolarlık Kayıp Yaşanmayacaktı

Diğer taraftan trader, kendisi ile ilgili samimi itiraflarda bulundu ve geçtiğimiz ağustos ayı içerisinde 6. 808 dolar karşılığında kripto para satın aldığını ve bu kripto paranın değerinin Şimdi ise 5.404 milyar dolar olduğunu söyledi. Gizemli Kripto para milyarderi, kripto cüzdanlarına göre ise 14 ay önce para birimi geliştirdikten çok kısa bir süre sonra ise 70  trilyona bir coin satın aldı. Böylelikle sadece bir gün içerisinde yaklaşık olarak 70 milyar SHIB satın aldıklarında ise ticarete başladı.

 Kazancının yanında aynı zamanda şu anda elinde yüklü miktarda SHIBA INU olduğunu söyleyen gizemli milyarder, 2022 senesi içerisinde dogecoin fiyatında meydana gelecek çılgınca artıştan hemen sonra yine aynı şekilde milyar dolarlar kazanacağını söylüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP