DOLAR

32,4665

-0.12%
EURO

34,7871

-0.58%
ALTIN(gr)

2.440,91

0,21%
BİST 100

%
Shiba’da Pump Yapan Balinalar Yine Devrede! Bakın Bu Sefer Hedef Kaç Seviyesi

Shiba’da Pump Yapan Balinalar Yine Devrede! Bakın Bu Sefer Hedef Kaç Seviyesi

Son zamanlarda yıldızı iyice parlayan SHIBA INU, yatırımcı varlıklarını hareket ettirmeye başladı. Oldukça hareketli günler yaşayan SHIB, zirvenin sonrasında geri çekiliyor. Balinaların olduğu bölümde ise hareketlilik meydana geliyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:51
Shiba’da Pump Yapan Balinalar Yine Devrede! Bakın Bu Sefer Hedef Kaç Seviyesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2020 ağustos ayı içerisinde SHIBA INU’ya 3.400 dolarlık bir yatırım ile alan trader, cüzdanında devasa miktarda Shıba Inu transferi yaptığı tespit edildi. Etherscan’dan alınan son dakika bilgilere göre; gerçekleştirilen transfer, totalde dört işlemde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen transferin her seansında 10 milyon, 100 bin SHIB değişik cüzdan adresini aktarıldı. Piyasa kapitalizasyon değerinin 300 milyon dolarını piyasada kaybettikten hemen sonra kripto para kırmızı renk alırken, totalde 75 milyon Shıba Inu taşıyan pek çok büyük işlem yapıldığı fark edildi. Bunun yanı sıra aynı zamanda SHIB; 0,00006 dolar bandının altında alım satım işlemlerine konu olduğu için balinalar aracılığı ile 28 milyar SHIB daha satın alındı. 

 Shıba Inu’nun fiyat patlaması yaptığı ve 3. 400 dolar bandını gördüğü zaman dilimi içerisinde nasıl bir gelişmenin yaşandığını merak eden yatırımcılar, Twitter hesabından Shıba Inu köpeğinin fotoğrafını paylaşan Tesla Ceo’su ünlü Milyarder Elon Musk‘ı görünce hayret etti. Özellikle de kripto para dünyasında yatırım yapan pek çok trader, ellerinde ne kadar kripto para varsa hepsini elden çıkarıp Elon Musk’ın önerdiği sıhaba Inu kripto para birimine  yöneldi. Bu durum, aslında piyasada muazzam derecede Shıba Inu para birimi ile işlem yapan yatırımcılar, bir gece ansızın milyarder oldu ve sabaha zengin bir şekilde uyandı. Bu para biriminin ilk zamanlarında yatırımcılar, ellerindeki Shıba Inu’yu düşük rakamlardan satıp piyasadan çekildi. Düşük rakamlardan SHIB alan yatırımcılar ise özellikle de son 1 ay içerisinde servetlerine servet kattı. En son olarak, SHIB balinaları harekete geçti ve balık olarak nitelendirilen, küçük miktarda SHIB alan kişilerin aksine son zamanlarda ‘acaba yeniden fırlar mı?’ Sorusunu kendine soran yatırımcılar, yüklü miktarda SHIB almaya başladı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP