DOLAR

32,5681

0.13%
EURO

34,9253

0.7%
ALTIN(gr)

2.436,28

0,16%
BİST 100

%
Ziraat Bankası Promosyon Ödemesi Ne Zaman Yapılacak? Ziraat Bankası Promosyon Şartları Nelerdir? 
  • Finans 365
  • Gündem
  • Ziraat Bankası Promosyon Ödemesi Ne Zaman Yapılacak? Ziraat Bankası Promosyon Şartları Nelerdir? 

Ziraat Bankası Promosyon Ödemesi Ne Zaman Yapılacak? Ziraat Bankası Promosyon Şartları Nelerdir? 

Emekli vatandaşların dikkatine! Hesaplarınızı kontrol edin, Ziraat Bankası hesaplarınıza promosyon ödemeleri yapmış olabilir. Gelen son dakika haberine göre Ziraat Bankası, emekli vatandaşlara 1000 TL'lik Ödeme yapacak. Değişiklik gösterebilen promosyon ile alakalı detaylar ve çok daha fazlası haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:52
Ziraat Bankası Promosyon Ödemesi Ne Zaman Yapılacak? Ziraat Bankası Promosyon Şartları Nelerdir? 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Bankası’ndan Emekli Vatandaşlara 1000 TL’lik Promosyon Ödemesi

 Türkiye’nin en köklü kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, emekli vatandaşlara nakit desteği sağlıyor. Değişken tutarlı promosyon ödemeleri ile emekli vatandaşların yüzü gülüyor. Bankanın resmi internet hesabından yapılan duyuruda Ziraat Bankası müşterilerinin bu konuda bilgi sahibi olması ve online bir şekilde başvuru yapabilmelerini sağlamak amacı ile iletişime geçilmesi bildirildi. . Emekli vatandaşlar arasında oldukça ses getiren kampanyada ödemeleri ise yapılmaya devam ediyor.

 Her çalışan vatandaşın alabileceği emekli maaşları prim ve meslek ödemelerine göre değişiklik gösterebilmektedir emekli maaşlarını alan vatandaşların tercih etmiş oldukları bankalar tarafından promosyon ödemeleri yapılıyor. Pek çok kamu Bankası, bu hususta açıklama yaparak dikkat çeken çeşitli paylaşımlarda bulunmayı da ihmal etmiyor. Öne çıkan promosyon ödemelerinden yararlanabilmek amacıyla emekli maaşını vatandaşların almış oldukları banka ile iletişime geçmeleri gerekecektir. Bu konu ile alakalı bilgi edinebilmek amacıyla bankaların resmi internet sitelerini takip etmekte fayda olacaktır. Ziraat Bankası aracılığı ile emekli maaşlarının alınması amacıyla başvuru yapılabilir. Bu durumda bankaların kendi özel müşterilerine sağlamış olduğu promosyon avantajlarından faydalanmak mümkündür.

 Emekli promosyonları Ziraat Bank’ta

 Emekli maaşlarına ek bir şekilde verilmekte olan promosyon ödemelerini almak için vatandaşların bankalarına müracaat etmeleri gerekir. Promosyon hususunda hangi banka daha fazla ödeme yapıyor ise o bankaya geçmek mümkündür. Ziraat Bankası, bu hamleyi gerçekleştirerek 750 TL’lik promosyon tutarını bin TL’ye yükselterek vatandaşlara adeta sonbahar sürprizi yaptı. Başka bir bankadan alınmış olan emekli maaşlarını alan vatandaşlar, taahhüt süresini doldurmuş ise banka değişikliği yapabilir. Böyle bir durumda Ziraat Bankası tarafından uygulanmaya konulmuş olan cazip tekliflere sıcak bakabilirsiniz. 1000 TL ek ödeme almak amacıyla promosyona hak kazanmak amacıyla Ziraat Bankası tercih edilebilir. Hangi bankadan emekli maaşınızı alıyorsanız alın, 3 yıllık taahhüt süresinin bitmesinden sonra ya da yeni emekli olacak vatandaşların Ziraat Bankası’ndan 1000 TL’lik promosyon ödemelerini almaları mümkündür. 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP