DOLAR

32,5614

0.21%
EURO

35,0181

0.04%
ALTIN(gr)

2.448,33

0,51%
BİST 100

%
O Belediye Başkanı Da Bitcoin İle Maaşını Alacak! 

O Belediye Başkanı Da Bitcoin İle Maaşını Alacak! 

Son dönemlerde kripto paralar, sadece bir yatırım aracı değil aynı zamanda normal alım satım işlemlerinde kullanılan bir para birimi olarak da kullanılmaya başlandı. Amerika'da New York Belediye Başkanı'nın ilk 3 aylık maaşını kripto para birimi ile almak istediğini söylemesinin hemen sonrasında İngiltere'nin Londra kentinde bir Türk kuaför, müşterilerden ödemelerini kripto para ile almaya başladığını söyledi.   

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:52
O Belediye Başkanı Da Bitcoin İle Maaşını Alacak! 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gün geçmiyor ki yeni bir yerde kripto para ile alışveriş yapmak isteyen ya da maaşını kripto paralar ile almak isteyen birisi ortaya çıkmasın. Tampa Belediye Başkanı Jane Castor, dünyanın en büyük kripto para birimi ile maaşını almak istediğini söyledi. Florida’nın en kalabalık 3. kenti olan Tampa’nın belediye başkanı, maaş çeklerini bitcoin kripto para birimi ile almak istediğini duyurdu. Jane Castor, cuma günü duyurusunu Florida bitcoin/blockchain’de gerçekleştirdi. Belediye başkanı, böylelikle ülke genelinde bitcoin ile ödeme alacak 4. Belediye başkanı olacak.

 Kripto paralar ile ödemelerin alınması uzun zamandır dünya genelinde yaygınlık kazanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz salı günü bir sonraki maaşının tamamını lider kripto para birimi Bitcoin’den alacağını Twitter hesabından duyuran kripto para dostu Miami Belediye Başkanı Francis Suarez tarafından başlatılmıştı. Daha sonrasında ise kendisine ilk 3 maaş çeklerinin yine aynı şekilde lider kripto para birimi bitcoin ile alacağını duyuran New York Belediye Başkanı seçilen Eric Adams katılmıştı. Son olarak ise Tennesse’nin belediye başkanı Scott Conger, yine benzer bir duyuru ile kripto para birimi topluluğuna bağlılığını göstermiş ve maaşlarını kripto para birimleri ile almak istediğini söylemişti.

 Böylelikle yakın zaman içerisinde maaşlarını kripto para birimleri ile alacak devlet yetkililerinin sayısı çoğalırken, alışveriş merkezlerinde, su dahil her şey artık bundan sonra kripto para ile alınabilecek. Özellikle de geçtiğimiz günlerde İngiltere’nin Londra kentinde bir Türk kuaför, müşterilerinin saçları ile ilgilenirken, müşterilerinin ise o esnada cep telefonlarından kripto para piyasası ile ilgili işlemleri takip ettiğini söyledi ve onlara kuaförlük hizmetinden ortaya çıkan ödemeleri kripto para ile kendisine yapmalarını teklif ettiğini ve onların da bu teklifi kabul ettiğini söylemişti. Artık yakın zaman içerisinde fırına ekmek almaya giden bir vatandaş dahi, kripto para ile bunu satın alabilecek. Kripto dünyasında meydana gelen gelişmeler hızlı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP