DOLAR

32,5152

-0.09%
EURO

34,9757

0.36%
ALTIN(gr)

2.435,43

0,52%
BİST 100

%
En Son Dibi Görmüştü, Shıba Inu Yeniden Yükseliyor Mu?

En Son Dibi Görmüştü, Shıba Inu Yeniden Yükseliyor Mu?

Kripto para piyasasında oldukça büyük bir ilgi yakalayan köpek temalı mene tokeni shıba unu (shıb) son dönemlerde büyük yükselişin sonrasında yaşamış olduğu değer kaybı ile gündemdeki yerini koruyor. Geçtiğimiz hafta 0, 000088 ABD doları ile bütün zamanların en yüksek seviyesini gördü ve daha sonrasında ise %30 oranında değer kaybederek 0, 000056 dolar seviyesine geriledi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:52
En Son Dibi Görmüştü, Shıba Inu Yeniden Yükseliyor Mu?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diğer taraftan, en son meydana gelen %30 oranında deprem etkisinin (düşüşün) büyük ölçüde türev piyasa tavsiyelerinden kaynaklandığı için çok da rahatsız görünmüyorlar. Bybt’ten alınan son dakika bilgiler, son 3 Gün içerisinde SHIB türev sözleşmelerinin yaklaşık olarak 10 milyon dolarlık bir tasviyesi olduğu sebebiyle, shıb tavsiyelerinin yaklaşık 260.26 milyon dolar hacminde bir kripto piyasası tasfiyesinin yaklaşık %3.49 onu meydana getirdiğini gösteriyor.

 Shıba Inu’nun Sonraki Rallisi Açısından Muhtemel Tetikleyici Faktör Nedir?

Bununla beraber meme tokeni piyasası yine bir kez daha sarsması açısından bazı yükseliş haberleri de gerekecektir. Bazı piyasa katılımcıları ile gözlemciler, Shıba Inu’nun yatırımcıların favori Robin Hood listesine bulunması biçiminde sağlanacağını dile getiriyor.

Shıb Kripto Para Biriminin Son Zamanlarda Değerinin Ciddi Manada Azalmasının sebepleri Nelerdir?

  1. Uyuyan balinanın uyanışı: Shıb kripto para biriminin büyük bir bölümünü elinde bulunduran biri ya da birileri, harekete geçerek milyarlarca dolar değerinde shıb sattı ve diğer kripto para birimlerine yöneldi.
  2. muhtemel sebep ise Amerikan Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell’ın 15 milyar dolar kadar varlık alımı azaltımı kararı alması gösteriliyor.
  3. Her ne kadar da kripto borsaları, herhangi bir denetime ya da devletin denetimine tabii olmasa da bazen kişiler ya da kurumlar tarafından yapılan açıklamalar, kripto fiyatlarını aşağı ya da yukarı yönlü hareket ettiriyor.
  4. Yukarıda belirtilen ilk iki sebep, Shıba Inu kripto para biriminin değerinin azalmasına sebep oldu. Ancak Shıb’ın bu şekilde durması elbette beklenecek bir şey değildir. Uzmanlar, yakın zaman içerisinde shıb kripto para biriminin yeniden harekete geçeceğini, değerinin yine kat kat artıracağını, yatırımcılarını yine zengini edeceğini düşünüyor.

 Meme Tokeni Rallisinin Başlaması İçin Ne Olması Gerekiyor?

 Piyasa analistlerinin yapmış oldukları açıklamalara göre; lider kripto para birimi Bitcoin değerinin yakın zaman içerisinde ( 2022 senesinin ortalarına doğru) 76.000 doları bulması ve hemen akabinde altcoin kripto para birimlerinde adeta sıçrama yaşanması bekleniyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP