DOLAR

32,5337

-0.05%
EURO

34,8047

-0.2%
ALTIN(gr)

2.425,22

-0,18%
BİST 100

%
Ayçiçek Yağına Bir Zam Daha Yapıldı!  

Ayçiçek Yağına Bir Zam Daha Yapıldı!  

Son zamanlarda zincir marketlerde fahiş fiyat uygulandığı ile ilgili haberler ülke gündeminden düşmüyor. Gıdadan zücaciyeye, otomotiv sektöründen akaryakıta, sebze meyveden kuruyemişe kadar pek çok kalemde meydana gelen fiyat artışları, vatandaşı zorlamaya devam ediyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:52
Ayçiçek Yağına Bir Zam Daha Yapıldı!  
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son zamanlarda özellikle de ayçiçek yağı fiyatları ile ilgili gelişmeler, daha çok konuşulmaya başlandı. Bunun sebebi ile ayçiçek yağının, bundan sonra altın fiyatı ile yarışacak olmasıdır. Ayçiçek yağı fiyatları ile ilgili meydana gelen zam oranları, vatandaşı hem zor duruma sokuyor hem de vatandaşın merak içerisinde ayçiçek yağı ile ilgili devlet tarafından alınacak tedbirler var mıdır yok mudur? sorusunu akıllara getiriyor.

 Ayçiçek Yağı Altınla Yarışacak!

 Altın fiyatının son zamanlarda yükselmesini zaten biliyoruz. Altın fiyatları ile ilgili değer artışı aynı zamanda ayçiçek yağında da meydana geldiğinde bu sefer vatandaşlar, üzülmeye başlıyor. Bunun sebebi ise ayçiçek yağı fiyatının son zamanlarda peş peşe aldığı zam oranlarıdır.

 Ayçiçek Yağına Yeni Zam!

Son dönemlerde ekonomideki gidişat ve bununda yansıması şeklinde her ay daha da yükselen enflasyon rakamları, vatandaşın cebini adeta yakıyor. Zamlardan en çok etkilenen ürünlerin başında ise ayçiçek yağı geliyor.

Ayçiçek Yağı Fiyatı Rekor Üstüne Rekor Kırıyor

 Market ürünleri arasında en çok zam uygulanan ürünlerin başını ayçiçek yağ çekiyor. Ayçiçek yağına yapılan zam, esnaf ve müşteri kesimini rahatsız etmeye devam ediyor. Esnaf, son 1 ay içerisinde birkaç defa etiket değiştirmek zorunda kaldı. Ayçiçek yağına en son olarak %10 oranında bir zam uygulandı

 Ayçiçek yağı zamları, vatandaşları perişan ediyor. Vatandaşlar, son 1 ay içerisinde ayçiçek yağlarının çok fazla zam aldığını açıklıyor.

 En son yapılan ayçiçek yağı zammından sonra 5 litrelik ayçiçek yağı, 96 TL’den satışa sunuluyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP