DOLAR

32,5506

0.12%
EURO

35,0086

-0.13%
ALTIN(gr)

2.439,95

0,19%
BİST 100

%
Binance, Dogecoin (Doge) Çekim İşlemlerini Askıya Aldı!

Binance, Dogecoin (Doge) Çekim İşlemlerini Askıya Aldı!

Dünyanın en büyük hacimli kripto para borsalarından Binance, arızası tespit edilen bir problemden dolayı Dogecoin (DOGE) çekim işlemlerini askıya aldığını açıkladı. Binance tarafından yapılan açıklamada, "dogecoin ağında bulunan çekim mekanizmasında küçük bir problem tespit edildi. Bu sebeple çekim işlemlerini geçici süreliğine askıya alıyoruz." Denildi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:53
Binance, Dogecoin (Doge) Çekim İşlemlerini Askıya Aldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2021 senesi içerisinde boğa sezonunun ilk yarısına damgasını vurmayı başaran kripto para birimi Dogecoin, son zamanlarda sessiz bir şekilde gidişatını sürdürürken, dünyanın en büyük kripto para borsası olarak kabul edilen Binance’den doge işlemlerinin askıya alındığına ilişkin bir açıklama geldi. Binance uygulamasındaki Doge çekim ağında küçük bir problem tespit edilmesinden dolayı çekim işlemlerinin kısa bir süreliğine askıya alındığı açıklanırken, şu ifadelere yer verildi:

“Doge ağında para çekme işlemleri ile alakalı küçük bir problem tespit ettik. Bu sorun çözülene kadar Doge ağında gerçekleştirilen çekim işlemlerini geçici süreliğine askıya almış bulunuyoruz. Binance, problemi çözmek amacıyla Doge proje ekibi ile de iletişim halindedir. Lütfen Dogecoin ağında bulunan çekim işlemlerinin, bu problem düzeltilene kadar kapalı kalacağını unutmayın! Katılımcılar, bu süre zarfı içerisinde diğer ağlarda Doge çekim işlemlerini gerçekleştirebilir. En kısa süre içerisinde yeni bir güncelleme gerçekleştireceğiz. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz.”

Denildi.

 

Dogecoin, Shıba Inu’dan Koltuğunu Geri Almıştı

Tesla Ceo’su ünlü Milyarder Elon Musk’ın desteği ile harika bir performans sergileyen ve piyasa değerini her geçen gün biraz daha arttıran Dogecoin, en değerli ilk 10 kripto para birimi arasına girmeyi başarmıştı. Eylül ayından itibaren ise ezeli rakibi Shıba Inu’nun göstermiş olduğu performans karşısında sessiz kalan Dogecoin, koltuğunu Shıba Inu’ya kaptırmıştı. Shıba Inu’nun bir gecede fırlaması, hemen akabinde sert bir düşüş hareketi ile devam edince Dogecoin, tekrardan öne geçmeyi başardı ve koltuğunu shıba Inu’dan geri aldı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP