DOLAR

32,5249

0.09%
EURO

34,8965

-0.23%
ALTIN(gr)

2.452,70

0,69%
BİST 100

%
Bitcoin Balinaları  Harekete Geçti, Bu Seviyelere Dikkat!

Bitcoin Balinaları  Harekete Geçti, Bu Seviyelere Dikkat!

Uzun yıllardan beridir ellerinde Bitcoin kripto para madeni tutan yatırımcıların, mayıs ayından itibaren ilk defa net pozisyonlarını azaltma yoluna gittikleri belirtildi. Bitcoin, rekor seviyeden gelen satışlar ile yaşamış olduğu sert geri düşüşünün hemen sonrasında bugün 65 bin dolar sınırında yer alıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:53
Bitcoin Balinaları  Harekete Geçti, Bu Seviyelere Dikkat!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Classnode ile Findstart Digital Asset Research tarafından hazırlanan bir rapora göre; uzun zamandır ellerinde Bitcoin tutan yatırımcılar, mayıs ayından itibaren ilk defa net pozisyonlarını azaltma yoluna gitti.

Hazırlanan rapora göre, uzun zamandır Bitcoin yatırımcıları, son 1 hafta içerisinde 77778 Bitcoin satışı gerçekleştirdi ve 61 bin doların üzerinde fiyat ile yapmış oldukları bu satıştan 4.7 milyar dolar elde etti.

 Fundstart analistleri Will McEvoy ile Sean Farrell, yapmış oldukları açıklamalarda:

“Kısa vadeli yatırımcılar piyasaya dönüyorlar ve uzun süreli yatırımcıların satış yapmak amacıyla ihtiyaç duydukları likiditeyi sağlıyorlar “

İfadelerini kullandılar.

 

Bilindiği gibi Bitcoin kripto para birimi, en yeni rekoru olan 68 Bin 990 doların üzerinde gelen satışlar ile yaşamış olduğu sert geri çekilmenin sonrasında bugün 64912 dolardan alım satım işlemlerine tabi tutuyor.

  Kripto para piyasasının en yüksek hacimli ikinci para birimi olan ethereum ise adeta zirveye yakın bir şekilde işlem görmeye devam ediyor. Ethereum, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde yüzde 2.2, son bir haftada ise %5 oranında değer kazandı ve 4 bin 700 doların üzerinde işlem görmeye devam ediyor.

Elon Musk, Sattığı Tesla Hisselerinden Elde Ettiği Parayla Kripto Almadı

 Tesla Ceosu ünlü Milyarder, iş insanı Elon Musk, Tesla’da bulunan Hisselerinden %10’unu satıp satmama konusunda kararsız kalmış ve bu soruyu 26 milyona yakın takipçisinin olduğu Twitter hesabından paylaşmıştı. 4 milyona yakın takipçi, ‘Evet saat!’ Dedi. Elon Musk, takipçilerin yorumlarına uyacağını söylemişti ancak Musk, Tesla hisselerinden 5 milyar dolar kadar sattı. Elde ettiği para ile şimdiye kadar herhangi bir kripto para almadığı biliniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP