DOLAR

32,5473

0.06%
EURO

34,9905

-0.14%
ALTIN(gr)

2.436,76

0,04%
BİST 100

%
Benzin Fiyatına Zam Yolda!   

Benzin Fiyatına Zam Yolda!  

Kasım ayından itibaren akaryakıt fiyatlarına yapılan zam, dur durak bilmiyor. Benzin fiyatları cuma gecesinden itibaren yeniden zamlanacak. Benzinin litre fiyatına gelecek zam miktarı ise perşembe günü kesinlik kazanacak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:54
Benzin Fiyatına Zam Yolda!   
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akaryakıt fiyatlarına yeni zam gelecek. Akaryakıt piyasası kaynakları, cuma gecesinden itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatlarına zam yapılacağını açıkladı. Benzin fiyatları, geçtiğimiz aylarda almış olduğu peş peşe zam sonrası vatandaşların tepkisine yol açmıştı. Dolar kurunun artış göstermesiyle beraber akaryakıt fiyatları da durumdan nasibini aldı. Benzin fiyatları, kasım ayının ilk zammını almaya hazırlanıyor.

 Benzine Zam!

Benzin fiyatları yeni bir zam ile karşı karşıya. Akaryakıt ürünlerinden LPG Otogaz’da en son geçtiğimiz günlerde 25 kuruşluk zam yapılmıştı ve bu zam, direkt bir şekilde pompaya yansımıştı. Geçen ay akaryakıt fiyatlarına gelen zam yağmuru ile sürücüler ekonomik bir şekilde problem yaşadı. Benzin fiyatlarına 26 ekim tarihinde 44 kuruşluk zam yapılmıştı ve 27 ekim tarihinde ise 28 kuruşluk bir zam gelmişti. Hemen sonrasında ise 25 kuruşluk bir indirim gelmişti. 10 kasım gecesi yarısından itibaren ise benzinin fiyatı 32 kuruş daha indirimle satılmaya başlanmıştı.

 Benzin Fiyatları Zamlanıyor!

 Akaryakıt sektörü kaynakları şimdi ise benzin fiyatları açısından zam geleceği hususunda bilgilendirme gerçekleştirdi. Benzin fiyatı cuma gece yarısından itibaren gelecek zam ile satışa sunulacak. Fiyat artışının ne kadar devam edeceğine dair karar ise perşembe günü ekonomik verilere göre şekillenip resmi olarak duyurulacağı öğrenildi.

 Benzin Fiyatları Yeni Yapılacak Zam Öncesi Ne Kadar?

 Şu an Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin tamamında 8, 50 TL’ye satışa sunulan benzin fiyatı İstanbul’da ise akaryakıt istasyonlarına göre 8,10 ile 8,15 TL arasında satışa sunuluyor. İzmir’de ise benzin fiyatı 8, 18 TL’den satışa sunulurken; Ankara’da ise 8,16 TL’dir ve Antalya’da ise benzinin litre fiyatı 8.30 TL’den satışa sunuluyor. Bursa’da ise benzin fiyatı 8,13 TL’den Adana’da ise benzin fiyatı 8,24 TL’den satışa sunuluyor.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP