Dolar, 11 TL Olduğunda Berat Albayrak Orada Görüntülendi!
  • Finans 365
  • Döviz
  • Dolar, 11 TL Olduğunda Berat Albayrak Orada Görüntülendi!

Dolar, 11 TL Olduğunda Berat Albayrak Orada Görüntülendi!

1 Amerikan dolarının 11 TL'yi gördüğü şu günlerde Berat Albayrak’tın Paris'te tatil yaparken görüntüleri ortaya çıktı. Berat Albayrak'ın, Kutsal Kalp Bazilikası önünde fotoğraf çektirdiği görüldü.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:54
Dolar, 11 TL Olduğunda Berat Albayrak Orada Görüntülendi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1 Amerikan dolarının 11 TL’yi yakaladığı şu günlerde eski bakan Berat Albayrak’ın Paris’te tatil yaptığı ortaya çıktı. 2020 senesinin 8 Kasım tarihinde İnstagram hesabından bir veda mektubu paylaşmış ve Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Berat Albayrak, uzun bir aradan sonra Paris’te ortaya çıktı. Albayrak, ‘Maaşını dolarla mı alıyorsun?’, ‘ dolar 10 lira olacak ya!’ sözleri ile toplum tarafından bir hayli tepki çekmişti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın damadı, eski Enerji ve Tabii kaynaklar bakanı, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, istifasının sonrasında uzun bir süredir ortalıkta görünmüyordu. Şimdiye kadar hakkında pek çok iddia gündeme geldi fakat bunların hiçbirinin kayda değer bir tarafı yoktu. Kimi haberde bir Katar merkezli petrol şirketinde Ceo olarak göreve başladığı yazıldı, kimi haberde Trabzonspor yönetim kuruluna getirileceği söylendi, kimi haberde yeni oluşacak kabinede kendisine bir bakanlık koltuğu verileceği yazıldı… İstifa etmesinin sonrasında İstanbul Süleymaniye Camii karşısında Hazine ve maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati ile kuru fasulye yerken görüntüleri ortaya çıkmıştı.

 Son zamanlarda hakkında kitap yazacağına dair çeşitli haberler ortaya çıkan eski bakan Berat Albayrak, şimdi de Paris’te ortaya çıktı. Fotoğraflarda Berat Albayrak’ın eşi ile çocuklarıyla şehri gezdiği görülüyor. Albayrak’ın Kutsal Kalp Bazilikası’nda fotoğraf  çektirdiği ile ilgili görüntüler ortaya çıkınca sosyal medya hesaplarından ‘1 dolar 11 TL oldu, Berat Albayrak Paris’e ortaya çıktı’ yorumları yapılmaya başlandı.

 Dolar kurunun acımasızlığının belki de farkına varamayan Berat Albayrak, en son Instagram hesabından yazmış olduğu bir veda mektubundan sonra hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa etmişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP