DOLAR

32,4984

0.09%
EURO

34,8397

0.27%
ALTIN(gr)

2.477,17

0,62%
BİST 100

%
Erdoğan’ın ‘Ekonomik Kurtuluş Savaşı’ İfadesi Sosyal Medyada Gündem Oldu!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Erdoğan’ın ‘Ekonomik Kurtuluş Savaşı’ İfadesi Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Erdoğan’ın ‘Ekonomik Kurtuluş Savaşı’ İfadesi Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Kabine toplantısının hemen ardından gündeme dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin içinde bulunduğu durum için "Ekonomik Kurtuluş Savaşı" ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanının yapmış olduğu bu benzetme kısa süre içerisinde sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi, binlerce kullanıcı bu paylaşımı yaptı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:55
Erdoğan’ın ‘Ekonomik Kurtuluş Savaşı’ İfadesi Sosyal Medyada Gündem Oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bazı dönemler vardır ki başta siyasiler olmak üzere ağızdan çıkan tek kelime ya da pek çok söylem, sosyal medya platformlarında adet TT oluyor. Özellikle de ekonomik problemlerin yaşandığı son zamanlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın ekonomi gidişatını iyi bir rayda yürütmek amacıyla vermiş olduğu mücadelelerin ardı arkası kesilmiyor. Doların yükseleceğini bile bile Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası‘nın 100 baz puan indirim yapması ve ’esnafımızı, işçimizi, sanayicimizi, halkımızı, vatandaşlarımızı faize ezdirmeyeceğiz’ sloganı ile yola çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrasında yapmış olduğu ve ekonomiye yönelik açıklamalarda Ekonomik Kurtuluş Savaşı söylemini sarf etti. Bunun üzerine başta Twitter olmak üzere diğer sosyal medya platformlarında milyonlarca insan, bu söylemi kullanarak çeşitli paylaşımlarda bulundu.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün kendi başkanlığında toplanan kabine toplantısı sonrasında yapmış olduğu açıklamalarla gündeme geldi. Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu Ekonomik Kurtuluş Savaşı’na benzeten Cumhurbaşkanı Erdoğan,

“Bu Ekonomik Kurtuluş Savaşı’nda milletimizi zaferle çıkaracağız, ülkemizde önceliğimiz olan istihdamın yolunun yatırımdan, büyümeden geçtiğinden kimsenin şüphesi olmasın”

dedi.

Erdoğan’ın ‘Ekonomik Kurtuluş Savaşı’ İfadesi Zirveye Yerleşti

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğu bu benzetme, sosyal medya platformlarında kısa süre içerisinde gündem olarak Twitter’da zirveye yerleşti. Binlerce kullanıcı, “Ekonomik Kurtuluş Savaşı” etiketini kullanarak binlerce paylaşımda bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP