Alparslan Büyük Selçuklu Akça’nın Zor Kararı! Yeni Bölümde Neler Olacak?
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Alparslan Büyük Selçuklu Akça’nın Zor Kararı! Yeni Bölümde Neler Olacak?

Alparslan Büyük Selçuklu Akça’nın Zor Kararı! Yeni Bölümde Neler Olacak?

Pazartesi akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan, sevilen dizilerden biri de Alparslan:Büyük Selçuklu dizisidir. Dizinin başrolünde Barış Arduç ile Fahriye Evcen harika uyum sağlamayı başardı. Dizi hayranlarının da heyecan içerisinde beklemiş oldukları yeni bölümlerde aksiyon dolu sahneler izleyicinin karşısına çıkacak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:56
Alparslan Büyük Selçuklu Akça’nın Zor Kararı! Yeni Bölümde Neler Olacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alparslan:Büyük Selçuklu, reytingleri ile de bütün kategorilerde birincilikler elde etmeyi başaran yapımlar arasında yer alıyor. Peki Alparslan:Büyük Selçuklu, bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde neler yaşanacak? Atabey’i Hasan esir düşüyor… Alparslan, Sultan Tuğrul’a nasıl cevap verecek? Akça ise babasının esir düştüğünü görecek. Peki bu durumda Akça ne yapacak? Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlasının yanıtını merak ediyorsanız haberimizin devamını okuyunuz…

 Pazartesi akşamları TRT 1 ekranlarında milyonlarca izleyiciyi bir arada toplamayı başaran, kaleme alınan senaryosunun güçlü olması ile ve harika oyunculuk performansı ile ihtişamlı dekoru sayesinde izleyiciden tam not almayı Başaran Alparslan: Büyük Selçuklu bu akşam 4. yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Geçen hafta izlediğimiz 3. bölümüyle 3 kategoride reyting birincisi olmayı başaran Alparslan: Büyük Selçuklu, Sultan Alparslan’ın 1048 ile 1071 seneleri arasındaki Anadolu’yu fetih sürecini seyirciyle buluşturuyor. Alparslan büyük Selçuklunun 29 Kasım pazartesi günü yani bu akşam 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak 4. yeni bölümünde ise aşağıda verilmiştir.

Yannis’i almak amacıyla girmiş olduğu kale içerisinde, Atabey’i Hasan’ın esir düşmesine engel olamayan Alparslan, Sultan Tuğrul’a bunun hesabını nasıl verecek? Hasan ile geçmişten kalmış bir hesabı bulunduğunu dile getirdiğimiz Kekavmenos, onunla alakalı yapmış olduğu özel bir planı devreye sokacaktır. Alparslan’ın Vaspurakan’da tuzağa düşmesini sağlayan bozan ise sahip olduğu makamın elinden alınmasının hesabını sormak amacıyla hareket edecektir. Bizans’ın kendi içindeki gerilimi başta olmak üzere Vaspurakan katliamının üzerindeki sır perdesi bulunması ve Yannis’in arma konusu sebebiyle daha da yükselecektir. Babasının esir düştüğünü gören Akça ise onu kurtarmak amacıyla bazı şeyleri yapmak amacıyla hareket etmek zorunda kalacaktır. Sultan Tuğrul’un zindana attığı Alparslan, Atabey’i Hasan’ı kurtarmak amacıyla bir şey yapacak mı?

Dopdolu 4. yeni bölümü ile Alparslan:Büyük Selçuklu, bu akşam saat 20.00’de TRT1 ekranlarında olacak, sakın kaçırmayın!

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP