DOLAR

32,5209

-0.09%
EURO

34,7993

-0.21%
ALTIN(gr)

2.420,77

-0,37%
BİST 100

%
Kripto Paralarda Yeni Çılgınlık: Oyun Oynayarak Para Kazanmak!

Kripto Paralarda Yeni Çılgınlık: Oyun Oynayarak Para Kazanmak!

Dijitalleşme ile beraber kripto para piyasalarında alım satım işlemlerini yaparak para kazanmak yada uzun vadeli herhangi bir kripto para birimine yatırım yaptıktan sonra para kazanmak mümkündür. Son dönemlerde kripto para uygulamaları ile ilgili oyun oynayarak para kazanmak çılgınlığından bahsetsek...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:56
Kripto Paralarda Yeni Çılgınlık: Oyun Oynayarak Para Kazanmak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kullanıcılar, hem oyun oynamak hem de kripto para kazanma şansı tanıyan oyna-kazan sistemleri çeşitli örneklerin önderliğinde her geçen gün kendi ekosistemini genişletmeye ve biraz daha popüler bir hal almaya devam ediyor. Oyun oynamak açısından işinden istifa eden gençlerin sayısı da hızlı bir şekilde artıyor. Peki, hem oyuncular hem de yatırımcılar açısından bu devam edilebilir bir model midir?

 Akıllı telefonların, ceplerimizde yer alması ile beraber hızlı bir şekilde gelişim gösteren mobil oyun dünyası, giderek gelişim gösteren finansal araç şeklini almaya devam ediyor. Oyun piyasasının büyümesi başta olmak üzere kripto yatırım olanaklarının artış göstermesi sebebiyle pek çok kişi, sanal evrenin içerisinde çok ciddi paralar kazanmanın peşinde.

 Çevrimiçi oyunlar ile paralel bir şekilde ilerleme kaydeden, canlı Twitch yayıncılığı uygulamaları üzerinden maddi bir şekilde gelir elde etmek amacıyla hareket eden kullanıcıların varlıkları zaten biliniyordu. Ancak bugün bakıldığında sky mavis firması aracılığı ile geliştirilen Axie İnfinity Shards’a benzer bir şekilde oyunlar uygulamaları üzerinden kripto para kazanmak artık mümkün hale geldi. Son zamanlarda özellikle de Tesla CEO’su ünlü milyarder Elon Musk tarafından bir Twitter paylaşımında fotoğrafı yayınlanan shiba İnu kripto para biriminin değeri, yalnızca bir gecede %300 oranında değer kazanmıştı. Fakat şişirilmiş bir balon gibi shiba İnu yine kafa üstü yere çakıldı. En son shiba İnu kripto para birimi geliştiricileri tarafından yapılan açıklamalara göre shiba İnu, oyun uygulamaları üzerinde çalışmalara başladı. Yani artık katılımcılar, normal cep telefonlarında ya da diğer cihazlarda oyun oynamanın zevkine varırken diğer taraftan kripto para kazanabileceklerine yönelik çeşitli geliştirme ve araştırma çalışmalarına başladı. Shiba İnu kripto para birimi ile ilgili herhangi bir gelişme meydana geldiğinde ya da firmanın oyun geliştiricileri tarafından hazırlanan bu çalışmanın meyveleri ortaya çıktığında zaten haberdar olacağız.

 

Oyun geliştiricileri, artık oyun severlerin bir taraftan oyun oynarken diğer taraftan para kazanmalarına olanak tanıyan çeşitli altyapı platformlarını geliştiriyor. Bu duruma bakıldığında ise hem oyun oynamak hem de para kazanmak mümkündür.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP