Kaderimin Oyunu Dizisi Bomba Gibi Geliyor, İlk Bölüm Bu Akşam!
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Kaderimin Oyunu Dizisi Bomba Gibi Geliyor, İlk Bölüm Bu Akşam!

Kaderimin Oyunu Dizisi Bomba Gibi Geliyor, İlk Bölüm Bu Akşam!

NGM Medya imzasını taşıyan yeni dizi projesi 'Kaderimin Oyunu' ilk bölümü bu akşam ekranlara geliyoruz. Özellikle de Akın Akınözü hayranlarının merakla bekledikleri dizi yine çok güçlü bir kadın hikayesi ile karşımıza çıkacak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:57
Kaderimin Oyunu Dizisi Bomba Gibi Geliyor, İlk Bölüm Bu Akşam!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaderimin Oyunu Dizisi Oyuncuları Kimler?

Başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü ile Sarp Apak’ın oynadığı ‘Kaderimin Oyunu‘ nefes kesen kurgusu ile güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dram yüklü bir hikayeye hazır iseniz bu akşam Star TV ekranlarında olmayı unutmayın! Asiye, çok güçlü bir kadın karakter olarak ön plana çıkacak.

Bilindiği gibi sevilen oyuncu Öykü Karayel, uzun zamandır ekranlardan uzaktaydı. Öykü Karayel’in hayat verdiği Asiye karakteri, dizinin odak noktasındaki karakter olarak ön plana çıkacak. Yetenekli oyuncu Karayel, Kaderimin Oyunu dizisinde can vereceği Asiye karakterini şu sözlerle anlatıyor:

“Asiye iki çocuklu, çalışan, kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadın. Genç yaşta anne olmuş. Türkiye’nin geneli gibi çalışarak çocuklarına kendisi bakıyor. Kızı ile de arasında çok büyük bir yaş farkı yok, boyu kadar kız var. Amasya’da yaşadıkları bir felaket sonrası yola çıkmak zorunda kalıyorlar. Yolları da İstanbul’a düşüyor. İstanbul’a geldikten sonra heyecanlı, duygu yüklü bir karmaşanın içinde buluyorlar kendilerini. “

Öykü Karayel’in de anlatmış olduğu gibi bir hayli sürükleyici ve acıklı bir kurgu izleyicilerin karşısına çıkacak. ‘Kaderimin Oyunu’, Hercai dizisindeki harika çıkışının sonrasında ekranlara geri dönüş yapan Akın Akınözü hayranları açısından yine ayrı bir önem taşıyor.

 Kaderimin Oyunu 1. Bölüm Bu Akşam Neler Yaşanacak?

Daha genç yaşında 2 çocuğu ile beraber ayakta durmaya çalışan Asiye’nin hayat hikayesi ekranlara gelecek. Bir gün başlarına gelen felaket ile birlikte hayatları altüst olur. Amasya’dan İstanbul’a göç etmek zorunda kalan Asiye, yolda hiç tanımadığı halde kendilerine yardım eden ve uzun seneler sonra Rusya‘dan İstanbul’a dönmekte olan Mahir ile tanışacak. Mahir sayesinde, Demirhan konağına sağlanacak olan Asiye ile çocukları açısından artık bir kurtuluş değil, kaderin kötü bir oyunu sergilenecek.

 Kaderimin Oyunu bir bölümü ile bu akşam Star’da!

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP