DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Balinalar, Fiyatı Düşen Dogecoin’den Yüklü Miktarda Aldı!

Balinalar, Fiyatı Düşen Dogecoin’den Yüklü Miktarda Aldı!

Dogecoin kripto para biriminde meydana gelen fiyat düşüşünü değerlendiren balina, yüklü miktarda aldı. Whalestats tarafından yapılan bilgilendirmelere göre büyük bir Dogecoin yatırımcısı, varlıklarını çok ciddi bir biçimde artırdı. Balina izleyicisinin, yüklü miktarda coin satın alımı kayıtlara geçerken, Dogecoin fiyatı yerinde saydı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:59
Balinalar, Fiyatı Düşen Dogecoin’den Yüklü Miktarda Aldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dev Balinadan Dogecoin   Varlıklarını Artırma Kararı

4 aralık 2021 tarihinde Dogecoin kripto para biriminde meydana gelen piyasa düşüşü esnasında 0.322 dolara kadar düşüş meydana geldi. Piyasayı uzaktan izleyen bir Dogecoin, rakip meme coinler ile kıyaslandığında beklentileri karşılayamayan kripto para oldu. Whalestats radarına takılan işlemde ise bir balina, 6.3 milyon adet Dogecoin satın aldığını açıkladı. Dev yatırımcıların ve balinaların, kripto para birimleri varlıklarını artırmak amacıyla fiyatı düşüşleri başta olmak üzere makro konsolidasyon zaman dilimlerini çok iyi bir şekilde kullandıkları biliyor. Yatırımcılar, kripto para borsalarında alım satım işlemlerine tabi tutulan para birimlerinin genel durumu ile Bitcoin kripto para birimi beklentileri doğrultusunda cüzdanlarını doldurdu. Whalestats’taki Crypto Whale Tracker’dan alınan son dakika bilgilerine göre Dogecoin kripto para birimi, 0.17 dolar seviyesinde işlem gördüğü esnada anonim bir alıcının 1.114.337 dolar kıymetinde ve totalde 6.369.751 Dogecoin satın aldığını kaydetti. Sosyal medya hesaplarında da paylaşılan bu haber ile beraber diğer bilgilere göre Dogecoin, 8 senelik varoluşunu işaret eden 6 aralık tarihini yani doğum gününü kutladı.

 Dogecoin’den Sıradışı Performans

İntoTheBlock tarafından paylaşılan verilere bakıldığında ortalama 60 milyon aktif adreste dogecoin kripto para birimi, geçen yıllar içerisinde dikkate değer bir etki meydana getirdi. Coşkusunun zirvesini yaşarken, ünlü milyarder, Tesla CEO’su Elon Musk tarafından sosyal medya etkinliğinin sonrasında 2021 senesinin başlarında yalnızca 4 ay içerisinde yüzde 17 binlik bir baş döndürücü yükseliş performansı ile kripto para borsasında adeta at koşturmaya devam ediyor.

 2021 senesinin yavaş yavaş sonlarına doğru gelirken, piyasa uzmanları şimdiden 2022 senesi içerisinde başta Bitcoin kripto para birimi olmak üzere Dogecoin ile kripto para birimlerinin nasıl bir performans sergileyecekleri ile ilgili rapor yayınlanmaya başladı bile. Yayınlanan bu raporlara göre Dogecoin kripto para birimi, 2022 senesi içerisinde şu anki değerinin 3 katı kadar daha bir değer artışı yaşayacak.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP