DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Bitcoin’in İşi Bu Sefer Çok Zor, Ünlü Milyarder, Fiyat Tahmininde Bulundu!

Bitcoin’in İşi Bu Sefer Çok Zor, Ünlü Milyarder, Fiyat Tahmininde Bulundu!

Bir son dakika haberine göre; Kripto para birimlerinde meydana gelen satış dalgasının hemen akabinde Bitcoin kripto para biriminin fiyatı düşüşe geçti. Tarihi zirvesini 10 Kasım tarihinde 69 bin dolar seviyesi ile test eden ve şu dakikalar içerisinde tarihi zirvesinden %40 oranında uzaklaşan amiral gemisi Bitcoin kripto para birimi, toparlanmaya çalışıyor. Ünlü Milyarder iş insanı Barry Steenlicht, Bitcoin kripto para biriminin fiyatının ne kadar olacağını tahmin etti.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:59
Bitcoin’in İşi Bu Sefer Çok Zor, Ünlü Milyarder, Fiyat Tahmininde Bulundu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haftanın son işlem gününde, mobil cihazlarından Bitcoin kripto biriminin değer akışı ile ilgili bilgi almak isteyen katılımcıların gördükleri manzara adeta kabus gibi… Lider kripto para birimi Bitcoin, sert fiyat hareketlerine sahne olmaya devam ediyor. 69 bin dolardan düşüşe geçen ve 42 bin dolara kadar gerileyen Bitcoin kripto para birimi, köşeye sıkıştı. Tarihi yüksek seviyesinden yaklaşık olarak %40 oranında uzaklaşan amiral gemisi Bitcoin kripto para birimi, 2021 senesi ortalama fiyat sınırında alım satım işlemlerine tabi tutulmaya devam ediliyor.

 Dünya Sağlık Örgütü tarafından açıklanan ve Güney Afrika’da ortaya çıkan koronavirüsü yeni varyantı omicron, Amerikan Merkez Bankası‘nın faiz artırma ihtimalleri, yine aynı şekilde kripto paraların üzerinde etkili olmaya devam ediyor. Küresel enflasyon rakamlarının da yine aynı şekilde yükselişe geçmesi ve Amerikan Merkez Bankası’nın faiz artırması ile beraber dolarda güçlenme ihtimali, yatırımcının yönünü değiştiren en önemli kriterler arasında yer alıyor.

 Kripto paraların geneline bakıldığında bir düşüş eğilimi olduğu görülmekte. Bitcoin, bu haber makalesinin kaleme alındığı dakikalar içerisinde 48 bin dolara yakın seviyede işlem görmeye devam ediyor.

 Bitcoin Başta Olmak Üzere Diğer Kripto Paraların İşi Çok Zor

Bitcoin’de fiyatlar 47 bin dolar 50 bin dolar arasında sıkışıp kaldı. 50 bin dolara gelindiğinde ise satış hareketleri ile karşılaşan Bitcoin yatırımcıları, küçük hareketlerde bulunuyor. Bugün 48 bin doların dahi altında işlem görmeye başlayan Bitcoin kripto para birimi, gün içerisinde en düşük 47 bin 450 dolar ve en yüksek ise 48 bin 738 dolar seviyesini görecek. Saat 19.45 itibariyle 48 bin 200 dolardan Bitcoin kripto para birimi alıcı bulurken, ikinci sırada yer alan Ethereum kripto para birimi ise yatay şekilde 4 bin 112 dolar seviyesinden alım satım işlemlerine tabi tutuluyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP