Ev Hanımlarına Müjde! 10 Bin TL Ödeme Yapılacak

Ev Hanımlarına Müjde! 10 Bin TL Ödeme Yapılacak

Finansbank, Akbank, DenizBank'tan ev hanımlarına 10.000 TL'lik ödeme müjdesi geldi. Nakit kredi kampanyası şeklinde başvuru gerçekleştirilebilir, 36 ay vadeli olacak şekilde bu ödemeleri almak mümkün.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:00
Ev Hanımlarına Müjde! 10 Bin TL Ödeme Yapılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nakit ihtiyacı bulunan ev hanımları açısından 3 bankadan art arda ödeme müjdesi geldi. Denizbank, Akbank, Finansbank tarafından gerçekleştirilen bu kampanyalara katılım sağlamak amacıyla hareket edecek olan vatandaşların banka kredi notu yüksek olmaları durumunda hemen onay almaları mümkündür. Finansbank, Akbank, Denizbank tarafından başlatılmış olan bu harika kampanyaya katılım sağlamak isteyen ev hanımları SMS yolu ile hemen başvuru gerçekleştirebilecek. Daha öncesinde bankalar üzerinden kredi ya da kredi kartı kullanımı vatandaşlar bir gün belirtilen koşullara göre hızlı bir şekilde kredi onayı alabilecek.

 Denizbank Ev Hanımlarına Kredi

 Denizbank üzerinden başvuru gerçekleştirmek isteyen ev hanımları açısından en kolay başvuru yöntemlerinden bir tanesi SMS ile kredi başvurusunun 5 dakika içerisinde hızlı bir sonuç vermesidir. Denizbank ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirmek isteyen ev hanımları, SMS ile kredi başvurusu gerçekleştirmek istemeleri durumunda ‘kredim yazdıktan sonra boşluk bırakmaları ve TC kimlik numaralarını yazdıktan sonra 3280 numarasına kısa mesaj göndermeleri mümkündür. 3280 numarasına gönderilen mesaj sonrasında 5 dakika içerisinde banka, ev hanımına kredi değerlendirmesini T.C. kimlik numarası üzerinden yapacak ve böylelikle ev hanımı olan kişiye SMS ile kredi sonucunu söyleyecek. Ev hanımları, bu bankadan onay almaları durumunda en yakın banka şubesine giderek kredisini çekebilir.

Akbank Ev Hanımlarına Kredi

Acil nakit paraya ihtiyaç duyan ev hanımları açısından gerçekleştirilen yeni kredi kampanyasına Akbank katıldı. Akbank hem sms ile hem de mobil uygulama üzerinden ihtiyaç kredisi verdiğini duyurdu. Banka hesabını bulunması durumunda Akbank’a Mobile uygulamasına girmek suretiyle buradan Akbank Direkt uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapılması mümkündür. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirildi vatandaşlar, belirtilen koşullar dahilinde 36 ay vade seçeneğine kadar düşük faiz oranları ile bankanın internet bankacılığı üzerinden kredi kullanmaları mümkündür.

 Finansbank Ev Hanımlarına Kredi

Finansbank üzerinden ihtiyaç kredisi bir kullanılması amacıyla hareket eden ev hanımlarının öncelikli olarak T.C. kimlik numaralarını 5 günlük 30 günlük parasını mesaj şeklinde atmaları gerekir. Üstelik ya bu banka üzerinden başvuru gerçekleştirecek ev hanımlarının kredi notunun yüksek olmaları durumunda ise daha yüksek limitlerde ve 75 bin liraya kadar gelir belgesiz bir şekilde kredi kullanmaları mümkün. 36 aylık vade seçeneğine sahip olacak şekilde ihtiyaç kredisi kullanılması mümkündür. İlk taksit ödemesinin 3 ay ertelemeli olarak gerçekleştirdiği bu kredi kampanyasına katılmak isteyen ev hanımlarının ellerini çabuk tutmaları gerekir.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP