DOLAR

32,5740

0.09%
EURO

35,0694

0.44%
ALTIN(gr)

2.427,01

0,18%
BİST 100

%
Erdoğan’ın Çağrısı Üzerine O Ürünlerde İndirim Yapıldı
  • Finans 365
  • Gündem
  • Erdoğan’ın Çağrısı Üzerine O Ürünlerde İndirim Yapıldı

Erdoğan’ın Çağrısı Üzerine O Ürünlerde İndirim Yapıldı

Dün, ekonomist ve akademisyenler ile bir toplantı gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurun yükselmesine bağlı bir şekilde zam yapanlara yine aynı şekilde kurun düşmesine bağlı bir şekilde indirim yapmaları çağrısında bulundu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:01
Erdoğan’ın Çağrısı Üzerine O Ürünlerde İndirim Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son zamanlarda Türkiye piyasalarında döviz kurunda meydana gelen rekor üstüne rekor artıştan sonra başta gıda kalemleri olmak üzere akaryakıt ve pek çok üründe fiyatları aldı başını gitti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın açıklamış olduğu kur korumalı Türk Lirası mevduat sistemi ile beraber bir gece ansızın dolar 18 liradan 11 liraya kadar düşüş sergiledi. Amerikan dolarından meydana gelen bu düşüşten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tedarikçilere seslenerek dolar yükseldiğinde zam yapıldığını, şimdi de doların düşmesine bağlı bir şekilde indirim yapılması gerektiği çağrısında bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğu indirim çağrısına öncelikli olarak tarım kredi marketleri cevap verdi. Daha sonrasında ise adeta her köşe başında bir şubesi bulunan Şok Marketler, yapmış olduğu bir yazılı açıklama ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına kulak verdi ve pek çok üründe indirim gerçekleştirdi. Yapılan bu indirim ile beraber yeni etiket fiyatları ile vatandaşlar, ürünleri taraflarda bulabilir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı hemen cevap bulduğu ve başta Tarım Kredi marketleri olmak üzere Şok Marketler zincirinde pek çok ürün kaleminde indirim gerçekleşti. Yumurtadan ayçiçek yağına, sütten çaya, peynirden pek çok gıda ürününe kadar indirim yapıldı. Türk lirasının değer kazanması ile beraber indirim haberleri de art arda gelmeye başladı. Tarım kredinin sonrasında bir market zinciri daha ürünlerinde indirime gittiğini duyurdu. Belirtilen ürün gruplarının hepsini fiyatında düşüş meydana geldi. İşte indirim yapılan ürünler ile indirim fiyatları ve çok daha fazlası haberimizin detayında.

Döviz kurunda meydana gelen sert düşüş sonrasında marketlere yapılan indirim çağrıları anında cevap buldu. Şok Marketler zincirinden yapılan resmi yazılı açıklamada, her zaman yapılan fiyat indirimi kampanyalarını ek bir şekilde döviz kurunun düşmesi ile beraber temel tüketim maddeleri de fiyat indirimi yapıldığı açıklandı. Bununla beraber devamlı uygulanan fiyat indirimi kampanyaları ile her gün düşük fiyatları müşterilere sunmaya devam edeceklerini açıkladı.

 Şok Market Zincirinde İndirim Yapılan Ürünler Hangileri?

5 litrelik ayçiçek yağı fiyatının satışı 119 liradan 109 liraya; 1 kilogram çay fiyatı 37.5 liradan 335 liraya; 1 litre sütün fiyatı 7.90 liradan 6.90 liraya; 30’lu yumurtaların fiyatı ise 38. 90 liradan 35.75 liraya ve en son olarak da 700 gram taze kaşar peynirinin fiyatı 49.90 liradan 39.90 liraya indirildi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP