DOLAR

32,5308

-0.04%
EURO

35,0033

0.45%
ALTIN(gr)

2.435,52

0,52%
BİST 100

%
2022’de Fiyat Patlaması Yaşayacak 3 Kripto Para!

2022’de Fiyat Patlaması Yaşayacak 3 Kripto Para!

2021 senesinde küresel ekonomide meydana gelen gelişmelere rağmen kripto paralar harika bir performans sergilemeyi başardı. CoinGecko’ya göre, kripto para piyasasında alım satım işlemlerine tabii tutulan bütün para birimlerinin toplam piyasa hacmi 2.8 trilyon doların üzerine yükseldi. Tabii ki kripto para piyasasının bu devasa yükselişinde, Bitcoin, Ethereum gibi lider kripto para birimlerinin göstermiş oldukları harika performanslarının rolü oldukça büyüktür.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:02
2022’de Fiyat Patlaması Yaşayacak 3 Kripto Para!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fakat nispeten de olsa daha da küçük çaplı kripto para birimlerinden bazıları, kripto para sektörünün öncü kripto paralarından çok daha iyi bir performans sergilemeyi başardı ve 2022 senesinde de yüksek performanslarını sürdürmeleri bekleniyor. İşte karşınızda 2022 senesinde hızlı bir şekilde büyümesi beklenen 3 Kripto para!

Bu Kripto Paralar, 2022’de Harikalar Yaratacak!

 Şimdi sizlere 2022 senesinde büyük bir atılım gerçekleştirmesini beklediğimiz 3 kripto para projesinden bahsedeceğiz.

Oasis Network (ROSE)

2022 senesi içerisinde harika bir performans yakalaması beklenen kripto para birimlerinden ilki Oasis Network (ROSE) dünyanın en hızlı şekilde gelişim gösteren kripto para birimlerinden birisi olarak ön plana çıkmayı başarıyor. Açık finansman ve gizli odaklı özelliklere sahip çalışan Blockchain projesidir. Bu sistem, genellikle ölçeklenebilir olan merkezi bulunmayan finans ürünlerinin oluşturulmasında kullanılan bir yöntemdir. Kasım ayından itibaren %100 den fazla bir değer artışı yaşadı ve bu büyümenin 2022 senesinde devam etmesi bekleniyor.

IoTeX (IOTX)

2022 senesi içerisinde harika bir çıkış yakalaması beklenen 2 kripto para projesi ise IoTeX (IOTX)

Nesnelerin interneti, ekipmanlarım gerek birbirleri ile ve gerekse de insanlarla iletişim kurmalarına aracılık eden ve hızlı bir şekilde büyüyen bir teknoloji şeklinde son dönemlerde adını daha çok duyurmaya başladı. Otonom arabalar şeklindeki hızlı bir şekilde gelişim gösteren teknolojileri göz önüne aldığımızda 2030 senesinde 100 milyardan daha fazla bağlı cihazların bu ağ sistemine bağlı olacağı öngörülüyor. Bu sistem, IoT endüstrisine odaklanmış olan en büyük BlockChain teknolojik ürünlerden biri olarak, geliştiricilerin bu piyasayı hızlı bir hale dönüştüren projeler meydana getirmesini sağlıyor. IoTeX fiyatı geçtiğimiz temmuz ayından itibaren %180 oranında artış gösterdi ve 2022 senesinde bu şekilde fiyat artışına devam etmesi bekleniyor.

 Secret (SCRT)

2022 senesi içerisinde büyük bir başarı yakalaması planlanan üçüncü kripto para projesi ise Secret (SCRT)  olarak karşımıza çıkıyor. Web 3 kavramı, 2021 senesi içerisinde adından sıklıkla söz ettirmeyi başardı ve ön plana böylece çıkmayı başardı. Web 3. Amazon ile Google gibi önemli şirketlerin gücünü kaldırarak webin çalışma biçimini önemli ölçüde değişikliğe uğrattı. Bunu, kripto para piyasasının önemli gönderimi merkezden uzaklaştırmak şeklinde  BlockCihan teknolojisini kullanarak gerçekleştirmeyi başardı.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP