DOLAR

32,4535

-0.12%
EURO

34,7674

-0.64%
ALTIN(gr)

2.435,97

0,00%
BİST 100

%
İtalya’nın Meşhur Bankası Generali, Bitcoin Ticareti Yapacak

İtalya’nın Meşhur Bankası Generali, Bitcoin Ticareti Yapacak

Bitcoin kripto para birimi başta olmak üzere pek çok kripto para biriminin küresel kabulüne onay veren ülke sayısı çoğalıyor. Son olarak İtalyan Bankası 'Generali', kendi sistemlerinden doğrudan bir şekilde Bitcoin kripto para birimi alım satım işlemlerini gerçekleştirecek. Banka kullanıcıları, BTC alabilecek ya da bu varlıklarını bankaya transfer edip orada tutabilecek. Detaylar haberimizde...

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:03
İtalya’nın Meşhur Bankası Generali, Bitcoin Ticareti Yapacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2022 senesinde girmemizle beraber dünya devletleri ya da dünyanın pek çok yerinde küresel çapta faaliyet gösteren finans merkezleri, kripto para birimleri ile ticaret gerçekleştirmek amacıyla kolları sıvadı. Bazı dünya devletleri, kripto paraları regüle etmek ve tanımak amacıyla hareket ederken bazı devletler ise kripto paraları, kendi finans sistemlerine uygun bulmadığı için yasaklama derdine düşmüş. İtalya, kripto para regülasyonu çalışmaları ile son zamanlarda gündeme gelmeye devam ediyor.

Kripto para borsalarından alınan son dakika haberlerine göre 2 ülkenin daha 2022 senesi içerisinde Bitcoin kripto para birimine resmi para birimi olarak ilan edeceği konuşuluyor. Diğer taraftan Bitcoin başta olmak üzere diğer TL para birimleri ile ilgili yapılan tahminlere bakıldığında ise fiyatların 2022 senesi içerisinde çok daha yüksek seviyelere çıkacağı tahmin ediliyor.

  Banka, kripto para alım satım ile barındırma hizmetleri açısından Conio Inc platformu ile anlaşmaya vardı.

 Banca Generali’den BTC Alım Satımı

Banca Generali, Coin Inc platformu ile entegrasyon aracılığı ile kripto para alım satım hizmetlerine adım atıyor. Banka ile yalnızca borç ile alacaklar doğrudan bir şekilde cari hesaplı gerçekleşeceği için değil diğer taraftan Banca Generali, her şeyin olduğundan emin olacağı için her şey oldukça güvenli bir biçimde ilerleyecek.

İtalyan Bankası Banca Generali CEO’su Riccardo Renna, Konuyla Alakalı Şu İfadelere Yer Verdi.

“Conio ile Bitcoin’lerin vesayet gibi belirli durumlarda cüzdan kurtarma olasılığını sağlayan imza sistemine dayalı yenilikçi bir saklama çözümü için çalıştık. Bu, Banca Generali’ in üçüncü güvenlik anahtarını müşteri adına tutması ve gerektiğinde geri almasına olanak sağlaması nedeniyle mümkün olmaktadır. Bunun, bizi piyasada farklı kılan teklifimizin gerçek gücü olduğuna inanıyoruz.”

Dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP