DOLAR

32,4766

-0.21%
EURO

34,9074

0.19%
ALTIN(gr)

2.435,71

0,53%
BİST 100

%
Kıdemli Analistlerin Yaptıkları Tahminlere Göre Bitcoin, En Düşük Bu Seviyeleri Görecek!
  • Finans 365
  • Kripto Paralar
  • Kıdemli Analistlerin Yaptıkları Tahminlere Göre Bitcoin, En Düşük Bu Seviyeleri Görecek!

Kıdemli Analistlerin Yaptıkları Tahminlere Göre Bitcoin, En Düşük Bu Seviyeleri Görecek!

Son dönemlerde Amerikan Merkez Bankası’nın (FED) açıklamaları başta olmak üzere Kazakistan’da meydana gelen olayların etkilediği Bitcoin kripto para biriminin fiyat düşüşü ile ilgili uzmanlar, yapmış oldukları açıklamalarda en dip seviyeleri açıkladılar. Uzmanlara göre önümüzdeki haftalar içerisinde volatiliteli olacak. Diğer taraftan bu, iyi bir alım fırsatı olarak değerlendirilebilir.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:04
Kıdemli Analistlerin Yaptıkları Tahminlere Göre Bitcoin, En Düşük Bu Seviyeleri Görecek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzmanlara Göre Bitcoin, En Düşük Bu Seviyeyi Görecek

Bitcoin kripto para biriminin fiyatı, 10 Kasım 2021 tarihinde 70 bin dolar sınırına dayanmış ve bugün (8 Ocak 2022) bu haber makalesinin kaleme alındığı dakikalar içerisinde 42 bin doların dahi altına düştü. Bitcoin fiyatının 40 bin dolara yaklaşan bir düşüş yaşadığını ve düşüşlerin 38.000 dolar da duracağını lider kripto para birimi ile ilgili uzmanlar, tahminlerini dile getiriyor. Amerikan Merkez Bankası, mart gibi faiz oranlarını arttıracağı şeklindeki şahin açıklamaları dün kripto para piyasalarına çok büyük bir darbe vurdu. Kripto korku ile açgözlülük endeksi 15 seviyesine kadar düşüş yaşadı. Bunun üzerine bazı yerlerde yine aynı şekilde ayı piyasasının uzanabileceğini düşünmeye başladı. Bu gelişmeler yaşanırken diğer taraftan Kazakistan‘da meydana gelen arbede ortamı yine aynı şekilde kripto para birimi Bitcoin fiyatını için düşmesinde etkili olan ikinci sebep. Bütün bunlar yaşanırken uzmanların ne düşündüklerini hep birlikte bakalım.

Bitcoin; 38.000 Dolar İle 40 Bin Dolar Arasında Dip Seviyeyi Görebilir.

Galaxy Digital Holdings CEO’su ve iyi bilinen kripto para destekçisi Mike Novogratz, en son yaşanan değer düşüşünün düşük hacimlerde olduğunu ve buna rağmen yine de yan tarafı kurumsallardan harika büyük bir serap bulunduğunu açıklıyor.

Novogratz, yine aynı şekilde mevcut piyasanın iyi bir alım fırsatı olacağını düşünüyor. Deneyimli analist, yapmış olduğu açıklamada bir müddet daha bekledikten sonra kripto alacağını ve önümüzdeki birkaç haftanın aynı zamanda volatiliteyi olacağını söylüyor.

Kripto analist Rekt Capital, bir grafik paylaşarak Bitcoin kripto para biriminin fiyatının en son 50 günlük EMA seviyesinin altına düşüş yaşadığı durumla alakalı bir kıyaslama yaptı. Uzman isme göre BTC, EMA’nın altını geçti ve artık şimdi yeni bir higwer low (HL) oluşturma gayretinde. En son geçtiğimiz 2021 senesinin mayıs ayı içerisinde benzer bir formasyon daha meydana gelmiş. Bu veriler üzerinden grafiğe bakıldığında ise uzman isim, bir kripto para biriminin 40 bin dolar civarında deyip oluşturabileceğini söylüyor.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP