DOLAR

32,4842

-0.04%
EURO

34,8263

-0.51%
ALTIN(gr)

2.442,27

0,27%
BİST 100

%
O Finans Kuruluşundan Heyecanı Artıran Bitcoin Tahmini!

O Finans Kuruluşundan Heyecanı Artıran Bitcoin Tahmini!

Ayı pençeleri arasında kıvranan ve bir türlü kurtulamayan Bitcoin kripto para biriminin son dönemlerde meydana gelen fiyatı düşüşüne rağmen Finans kuruluşlarından biri olan Goldman Sachs, kripto para birimi Bitcoin için heyecan arttırıcı bir tahminde bulundu. Detaylar ve çok daha fazlası haberimizin ayrıntılarında...

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:04
O Finans Kuruluşundan Heyecanı Artıran Bitcoin Tahmini!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Finans Kuruluşundan Heyecanlandıran Bitcoin Tahmini

Amerikan Merkez Bankası FED’in beklenenden erken bir şekilde faiz artışı sinyali vermesi ile beraber finansal piyasaları adeta alt üst eden dengeler, mart ayı içerisinde faiz artışının başlayabileceğini yönelik beklentiler, Kazakistan‘da meydana gelen arabada neticesinde Bitcoin madenciliği yatırımlarının sekteye uğraması gibi pek çok sebep toplandığında sonuç itibariyle Bitcoin kripto para birimi günden güne düşüş yaşamaya devam ediyor. Amiral gemisi bitcoinim yaşamış olduğu düşüşe rağmen dünyaca ünlü finans kuruluşları, Bitcoin kripto para biriminden yüklü miktarda satın almaya ve fiyatı ile ilgili heyecan yaratacak tahminlerde bulunmaya devam ediyor.

 Uzun zamandır 47 bin dolar ile 49 bin dolar arasında sıkışıp kalan ve bir türlü 50.000 dolar seviyesini aşamayan, 10 Kasım 2021 tarihinde ise 70 bin dolar seviyesinden düşüş yaşayan lider kripto para birimi BTC, 41100 dolara kadar geriledi. Bu haber makalesini bir kaleme alındığı dakikalar içerisinde 41730 dolardan işlem gören Bitcoin, son 24 saat içerisinde yüzde 3.47 oranında değer kaybetti. Haftalık değer kaybı ise yaklaşık olarak %12.04 olarak açıklandı. Meydana gelen bu düşüşe rağmen ünlü kripto analistleri ile dev finans kuruluşları, Bitcoin tahminlerinden geri adım atmıyor. 2020 senesi içerisinde gerçekleşen verilere göre 1.2 milyon dolarlık toplam varlığı bulunan ABD merkezli yatırım bankası Goldman Sachs, Bitcoin kripto para biriminin 6 haneli rakamlara çıkacağını tahmin ediyor.

Goldman Sachs küresel FX ile EM stratejisti eş direktörü Zach Panel, Bitcoin kripto para biriminin bir değer saklama aracı olarak potansiyelinin önümüzdeki son 5 yıl içerisinde büyümeye devam edeceğini açıkladı. Uzman ismime göre BTC, yıllık %17 ile 18 oranında büyüyebilir ve nihayetinde 100 bin dolarlık değere ulaşabilir. Bitcoin kripto para biriminin en çok eleştiri aldı hususlardan birisi de dalgalı yapısı. Şu anda bakıldığında bu dalgalı yapıyor örnek olacak bir zamandan geçtiğimizi söyleyebiliriz. Kripto paraların babası olarak bilinen ve bütün eleştirilere ve baskılara rağmen 2021 senesi içerisinde %60 oranında getirir sağlamayı başaran Bitcoin kripto para biriminin 2021 senesinde en çok getiri sağlayan varlıklar listesinde yer alması gerektiğini dile getiren Amerikan bankacılık devi Goldman Sach, yine heyecan yaratacak açıklamalarda bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP