DOLAR

32,4636

-0.08%
EURO

34,7805

-0.61%
ALTIN(gr)

2.441,94

0,25%
BİST 100

%
Bitcoin’e Özel Koruma Geliyor

Bitcoin’e Özel Koruma Geliyor

Kripto para borsasına yatırım yapmak isteyen ya da kripto para geliştiricisi olarak çalışmak isteyen pek çok kişi gerekli koruma ve güvenliğin sağlanmadığı endişesi ile bu yatırıma şüphe ile yaklaşıyor. Jack Dorsey BTC geliştiricilerini yasal olarak koruma altına alacak bir kripto para güvenlik fonu oluşturacaklarını dile getirdi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:05
Bitcoin’e Özel Koruma Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Twitter’ın eski CEO’su olan Dorsey’in Bitcoin’e duyduğu bu ilgi ve alaka kripto para borsası ekosistemini büyütmeyi ve geliştiricileri desteklemeye yöneldi.

Bitcoin Koruması Geliyor

Craigh Wright tarafından açılan davalar, Dorsey’in böyle bir fon kurmasının temel nedeni. Craigh Wright tarafından kurulan şirket bazı BTC geliştiricilerine dava açmıştı. Bu fon ile bitcoin geliştirici kişiler için yasal sorun ve davalara karşı koruma sağlanıyor. Yasal baskı nedeniyle geliştiricilerin zarar görmesini engellemek isteyen Dorsey bu fon ile birlikte BTC geliştiricilerini yasal baskıya karşı korumayı amaçlıyor.

Bitcoin Legal Defense Fund

Bitcoin Yasal Koruma Fonu adlı yasal koruma fonunu oluşturmaya başlayan Dorsey, Bitcoin Legal Defense Fund ile geliştiricilere yasal problemler hakkında yol gösterecek ve işlerini aksatmadan yapabilmelerine olanak tanıyacak. Bu fon sayesinde BTC geliştiricilere karşı açılan davalarda yasal harcamalar karşılanacak ve dava süreci için doğru stratejiler belirlenecek.

Ücretsiz Yasal Koruma İmkanı

Fonun kurulması ile birlikte Bitcoin projeleri kapsamında çalışan geliştiriciler Bitcoin Yasal Koruma Fonu’ndan hiçbir ücret ödemeden yararlanabilecek. Fonda ilk başta gönüllü ya da part – time çalışan avukatların sağlayacağı yasal destekten faydalanılacak. Daha sonra ise fonun güçlenmesi ile birlikte tam zamanlı çalışan avukatlarla yasal destek güçlendirilecek.

Bitcoin Korumasının Ardında Önemli İsimler Var

Bitcoin geiştiricilere büyük fayda sağlayacak Bitcoin Yasal Koruma Fonu’nun ardında Martin White, Jack Dorsey ve Chaincode Labs ile ismi duyulan Alex Morcos yer alıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP