İslam Memiş Bu Sefer 2022 Altın Tahminleri İle Korkuttu

İslam Memiş Bu Sefer 2022 Altın Tahminleri İle Korkuttu

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2022 altın tahminlerini paylaştı. 2022 senesi içerisinde piyasaların çok dalgalı bir hal alacağını dile getiren uzman isim İslam Memiş, al sat yapanlar öyle bir zarara uğrayacaklar ki akla hayale gelmeyen satışları görmek mümkün olacak. Çok ciddi enkazlar meydana gelecek, uyarısında bulundu!

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:05
İslam Memiş Bu Sefer 2022 Altın Tahminleri İle Korkuttu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir YouTube kanalına konuk olan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2022 senesi içerisinde sepetinde çeşitlilik gerçekleştirmeyenlerin, uzun vadeli yatırım gerçekleştirmeyenlerin, al sat işlemlerini yapan hemen herkesin zarara uğrayacağına açıklayarak, öyle bir zarar edecekler ki akla hayale gelmeyen batışlar görmemiz mümkün olacak. Dedi.

İslam Memiş’in 2022 Senesi İçin Yatırımcılara Uyarıları Şöyle:

Bütün herkes, Amerikan Merkez Bankası FED‘in 25 Ocak tarihinde açıklayacağı faiz kararına odaklanmış durumda… Hiç kimse o tarihe kadar pozisyon almak istemiyor elbette. 25 Ocak 2022 tarihinde Amerika Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak ve şimdi de sahneye FED başkanı Jerome Powell çıkacak. Herkes ona göre pozisyon belirleyecek.

  • 25 Ocak 2022 akşamı büyük bir dolar pozisyonunu meydana gelecek ya da kripto paralarda yeni piyasalar çöküş mü yaşayacak yoksa altında bir yükselme mi kaydedilecek, neler olabilir?
  • Kesinlikle herkesin 4 farklı üründen sepet oluşturması gerekiyor.
  • Küçük yatırımcı, kendini bu dalgalanmadan nasıl koruyabilir?
  • 2022 yılı açısından çok dalgalı bir piyasaya yatırım gerçekleştirip pozisyon alınmalı.
  • Öyle bir zarar edecekler ki akla hayale gelmeyen batışlar görmemiz mümkün olacak.
  • Sepetinde çeşitlilik yapmayan, uzun vadeli yatırım gerçekleştirmeyen hemen herkes zarara uğrayacak.
  • Bu sepetin içerisinde TL olabilir, kripto para olabilir, altın olabilir, dolar olabilir.

Bizim kültürümüzde şöyle bir anlayış var: ben döviz aldım yattım ve alım satım işlemlerini gerçekleştiriyorum. Ben altın yada gümüş aldım veya kripto para yatırımı yaptım, alırım satarım para kazanırım. Çok net bir şekilde ifade ediyorum ki bu düşünceye kapılan yatırımcılar, 2022 senesi içerisinde batacak. Fakat ben kesinlikle gelenekçiyim ve ne alırsam alayım uzun vadeli bir şekilde alacağım diyenler ise mutlaka ama mutlaka kazanacaktır. Kısa vade içerisinde alım satım işlemlerini gerçekleştirdikten sonra para kazanacağına inananlar 2022 senesi içerisinde batacak ve çok ciddi enkazlar oluşacak.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP