DOLAR

32,4653

-0.07%
EURO

34,8418

-0.38%
ALTIN(gr)

2.444,47

0,35%
BİST 100

%
Bitcoin 2022’de Dibi Mi Görecek?

Bitcoin 2022’de Dibi Mi Görecek?

Kripto para birimlerinin yatırımcı çekmesine neden olacak faktörlerde meydana gelecek çeşitli değişiklikler, kripto para birimlerinin 2022 senesi ile daha da sonrasında nasıl hareket edeceğini açıklayacak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:05
Bitcoin 2022’de Dibi Mi Görecek?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kripto para yatırımcıları, kendi deyimleriyle ATH, tüm zamanların en yüksek rakamlarına ulaşmayı hesapları içerisinde bocalanıp dururken geçtiğimiz hafta Bitcoin kripto para birimi de 40 bin dolarla baş başa kaldı. ‘Psikolojik eşik’ olarak tanımlanan ve uzun süre içerisinde ‘boğa’ şeklinde tanımladığı piyasada bütün rüzgar adete tersine döndü. Dibin tam olarak neresi olduğunun hesapları şimdiden yapılmaya başlandı. 2022 senesinin 2017 ve 2019 dönemleri içerisindeki mega ayı dönemi içerisindeki gelişmelere benzeyip benzemeyeceği ise şimdiden tartışma konusu oldu.

Arz Durumu

Bitcoin kripto para birimi, merkezi bulunmayan asyonist olma iddiası ile ortaya çıktığı gerekçesiyle bu kadar hızlı bir şekilde prim yapmayı başardı. Bitcoin in piyasaya sürümü ise son sürüm tarihi de belli. Altcoinlere bakıldığında ise özellikle de devamlı olarak sirkülasyonu arttıran türden coinler en büyük yenilgi noktası olmayı başarıyor.

Spekülasyon mu

Bitcoin kripto para birimleri ile ilgili spekülasyon çok karmaşık bir şekilde bulunuyor. Merkeze bağlı bulunmadan hareket eden kripto para birimlerinin yapmış oldukları iş ve işleyişler piyasada şu anda dünyanın en büyük alım satım platformlarını meydana getiriyor. Yani klasik bir şekilde bakıldığında borsalardan farklı değil.

Bitcoin başta olmak üzere diğer kripto para birimlerinin 2022 senesi içerisinde dip noktanın tam olarak neresi olduğu her ne kadar bilinmese de o noktaya ulaşmak amacıyla düşüş eğiliminde olması durumu yatırımcılar başta olmak üzere kripto para borsaları uzmanlarını şimdiden endişelendirmeye başladı. Şu anda bu haber makalesinin kaleme alındığı dakikalar içerisinde Bitcoin kripto para biriminin fiyatında az miktarda bir yükselme meydana gelmiş olsa da aslında Amerikan Merkez Bankası tarafından açıklanan ve açıklanacak olan veriler başta olmak üzere kripto para birimlerinin zarar görmesine sebep olacak çeşitli yaptırımlar ve düzenlemeler yine aynı şekilde Bitcoin başta olmak üzere diğer kripto para birimlerinin dip noktayı görmesi açısından en önemli faktörler olarak biliniyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP