Bilerek COVİD’e Yakalanan Ünlü Sanatçı Hayatını Kaybetti
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Bilerek COVİD’e Yakalanan Ünlü Sanatçı Hayatını Kaybetti

Bilerek COVİD’e Yakalanan Ünlü Sanatçı Hayatını Kaybetti

Çekya’da yaşayan ünlü halk müziği şarkıcısı karantina kısıtlamalarından muaf olmak için bilerek koronaya yakalandı. Başta sosyal medya hesabından iyileştiğini duyuran Hana Horka iki gün sonra hayatını kaybetti.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:06
Bilerek COVİD’e Yakalanan Ünlü Sanatçı Hayatını Kaybetti
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilindiği üzere korona virüs nedeniyle birçok ülkede karantina kısıtlamaları devam ediyor. Bu ülkelerden birisi olan Çekya’daki Ünlü halk müziği sanatçısı Hana eşi ve oğlunun koronavirüse yakalanmasının ardından kendisine bilerek koronavirüs bulaştırdı.

Sosyal Medyadan Paylaşım Yaptı

Virüse yakalanmasının ardından sosyal medyadan paylaştığı paylaşımla delta mutasyondan kurtulduğunu; artık sosyal hayata karışabilecek için mutlu olduğunu söyledi. Ancak Hana Horka bu paylaşımın iki gün ardından hayatını kaybetti.

COVID Ağır Seyretti

Annesinin ölümüyle ilgili Jan Rek açıklama yaptı. Açıklamasında annesinin 5 gündür hasta olduğunu ve kendisine bilerek korona virüs bulaştırdığını babasıyla anlamadığını söyledi. Annesinin kendisini babası ve kendisinden izole etmediğini ve isteyerek korona virüsü yakalandığını söyledi. Hanna ilk başta yaptırdığı Corona testinin sonucu negatif çıkmasının ardından iki testi test sonucunun pozitif çıktığını gördü.

Hastalığın Beşinci Günü Vefat Etti

Babasının ve kendisinin covid aşısı olduğunu bu nedenle hastalığı hafif attıklarını söyleyen Jan Rek, annesinin hastalığının ortalama 5 gün sürdüğünü ve ağır atlattığını söyledi. Hayatını kaybettiği sabah yürüyüşe çıkan Hana eve geldiğimde sırtının ağrıdığını söyleyince babası ile birlikte annesinin uzanmasını istediler. Hana uzandıktan sonra ise yaklaşık 10 dakika içinde hayatını kaybetti.

Hanna Horka Aşı Olmamıştı!

Jan Rek Çek şarkıcı Hana’nın açık komploları nedeniyle aşı yaptırmadığını ve aşı yaptırmaktansa virüse yakalanmayı tercih ettiğini söyledi. Ancak görüldüğü üzere aşı yaptıran insanlarda hastalık çok da hafif seyrediyor. Bu da aşı yaptırmaktan kaçınmanın hastalığın sonuçlarının ağır seyretmesine yol açtığının başka bir kanıtı oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP