DOLAR

32,5919

0.34%
EURO

34,7953

0.13%
ALTIN(gr)

2.509,02

1,00%
BİST 100

%
TBMM’deki Toplantı Bitti, Binance TR’den Açıklama Geldi!

TBMM’deki Toplantı Bitti, Binance TR’den Açıklama Geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha önce yapmış olduğu bir konuşmada kripto paralara karşı savaş halinde olduklarını ve ayrı bir mücadele yürüdüklerini açıklamıştı. Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Erdoğan, akademisyen ve ekonomistlerle yapmış olduğu bir toplantıda kripto para yasa tasarısının hazır olduğunu ve hiç vakit kaybetmeden bunu Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunacaklarını söylemişti.

ABONE OL
6 Şubat 2022 03:19
TBMM’deki Toplantı Bitti, Binance TR’den Açıklama Geldi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Daha sonrasında ise Ak Parti grup başkanvekili Mustafa Elitaş’ın Twitter hesabından yapmış olduğu çağrıya uyan Türkiye’deki kripto para temsilcileri, TBMM’de AK Parti kurmayları ile bir araya gelmişti. Bugün yani 20 Ocak 2022 tarihinde yine aynı şekilde Türkiye Büyük Millet meclisi çatısı altında Binance TR üst düzey yöneticileri ile AK Parti kurmayları Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında yine bir araya geldi.

TBMM’de Kripto Paralar İle İlgili Neler Konuşuldu?

Binance Türkiye, Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında bugün gerçekleştirilen kripto para düzenlemesine yönelik görüşme ile ilgili bir açıklama yayınladı.

Binance TR, TBMM’deki Toplantı İle İlgili Şu İfadeleri Kullandı:

”Bugün, Binance TR ekibi olarak Ak Parti grup başkanvekili Mustafa Elitaş ve değerli çalışma arkadaşlarıyla kripto varlıklara ilişkin olası düzenleme çalışmalarına katkı sunmak ve bu konuda her türlü desteğe hazır olduğumuzu bildirmek amacıyla bir araya geldik. Görüşmede, orası düzenleme hakkında dünyadan en iyi uygulama örneklerine dayanan düzenleme önerilerimizi sunma ve bunları istişare etme fırsatı bulduğumuz için çok mutluyuz. Bizleri kabul eden Sayın Mustafa Elitaş ve ekibine misafirperverlikleri için teşekkürlerimizi sunar; kripto varlıklara ilişkin düzenlemenin ekosistemi büyütmesi ve güçlendirmesini temenni eder ve bu konuda üzerimize düşen her türlü sorumluluğu almaya hazır olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Denildi.

Ak Parti grup başkanvekili Mustafa Elitaş, geçtiğimiz günlerde bu görüşme ile ilgili yapmış olduğu açıklamada Binance ile BtcTürk platformlarının temsilcileri ile Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında bir toplantı düzenleyeceklerini bildirmişti. Daha önce de değişik günlerde kripto para sektöründen bazı isimlerle bir araya gelen Elitaş, hiç kimseyi tedirgin etmeden ya da korkutmadan fakat kimsenin de mağdur olmasına müsaade etmeden bu çalışmayı bir an evvel yapmaları gerektiği kanaatinde olduklarını söylemişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP