DOLAR

32,3411

0.18%
EURO

35,1170

-0.2%
ALTIN(gr)

2.238,61

-0,21%
BİST 100

%
30 Dakikalık Yol Bakın Kaç Dakikaya Düştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan O yolun Açılışını Yapacak!
  • Finans 365
  • Gündem
  • 30 Dakikalık Yol Bakın Kaç Dakikaya Düştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan O yolun Açılışını Yapacak!

30 Dakikalık Yol Bakın Kaç Dakikaya Düştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan O yolun Açılışını Yapacak!

Binali yılıdırım'ın ulaştırma ve haberleşme bakanı olduğu dönemlerde Zongundakta Prof. DR. Teoman Duralı adını verdikleri tünel ile sahil yolunun projesi tamamlandı.

ABONE OL
6 Şubat 2022 23:53
30 Dakikalık Yol Bakın Kaç Dakikaya Düştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan O yolun Açılışını Yapacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

30 Dakikalık Yol Bakın Kaç Dakikaya Düştü

Binali Yıldırım‘ın ulaştırma ve haberleşme bakanı olduğu dönemlerde Zonguldak’ta Prof. DR. Teoman Duralı adını verdikleri tünel ile sahil yolunun projesi tamamlandı.

Recep tayyip erdoğan yolu açacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 05/02/2022 Tarihinde açılışını yapması beklenmekte. Zonguldak ile Kilimli arasında bulunun bu yolun tünel ile 30 dakikadan 5 dakikaya düşmesi büyük bir sevinç ile karşılandı. Bölgedeki trafik yükünü de oldukça azaltacak olan tünelin kullanılması ile vatandaşlar büyük bir rahatlığa kavuşacak.

Bazı vatandaşların yaptığı yorumlar ise “Çok iyi bir hizmet. Bizim içinde büyük bir nimet” yorumlamalara sebep oldu. Sahil boyunun özellikle hafta sonları yoğun olması bölgedeki trafiğin de rahatlaması ile vatandaşların 30 dakikalık bu yolu 5 dakikaya düşürmesi artık hafta sonları ve özellikle güneşli havalarda sahilin daha kalabalık olacağı yönünde beklentilere yol açtı.

 

Bu Proje ile yerleşim alanlarından geçen direk trafiğin şehirin dış tarafına yönlendirilerek bölgedeki erişimlerin ve ulaşımların düzenlenmesi yönünde hedeflenmişti. Ağır sanayisi olan Zonguldak ile Kilimli‘yi birbirine kilitleyen bu yolun fiziki ve geometrik standartları yükseltilerek trafik hacmi rahatlatma durumu oluşurken, bu yolda inşa edilen tüneller ile bağlantı yollarının hızlı, konforlu ve güvenli ulaşım olması oldukça memnuniyet ile karşılanıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP