KOSGEB 12 ay geri ödemesiz ve faizsiz 100.000 TL kredi şartları açıklandı!
  • Finans 365
  • Kosgeb
  • KOSGEB 12 ay geri ödemesiz ve faizsiz 100.000 TL kredi şartları açıklandı!

KOSGEB 12 ay geri ödemesiz ve faizsiz 100.000 TL kredi şartları açıklandı!

ABONE OL
24 Aralık 2022 12:45
KOSGEB 12 ay geri ödemesiz ve faizsiz 100.000 TL kredi şartları açıklandı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Faizsiz 100.000 TL kredi şartları açıklandı! KOSGEB 12 ay geri ödemesiz şekilde veriyor. Girişimcilik ruhunuz ile yeni bir iş fikri bulduysanız ya da büyütmeyi hedeflediğiniz bir işletmeniz varsa, KOSGEB’ in sunduğu sıfır faiz ve 1 yıl geri ödemesiz 100 bin TL kredi ile hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz.

Faizsiz olarak krediye açılan ve 1 yıl boyunca ödemesi ertelenen 100 bin TL sermaye ile işletmenizi büyüterek hizmet kalitenizi artırabilirsiniz. Ya da girişimcilik kapsamında bu krediden yararlanarak hayallerinizdeki işi kurabilir ve kendi işinizi patronu olabilirsiniz. Küçük ve orta ölçekli işletmelerin olumsuz ekonomik koşullardan etkilenmemesi için KOSGEB faizsiz 100 bin TL kredi projesi hayata geçirilmiştir.

KOSGEB Geri Ödemesiz Kredi Koşulları ve Kullanım Alanları

Krediye başvuracak mikro ve küçük işletmelerin KOSGEB’ e kayıtlı olmaları gerekmektedir. Ayrıca KOBİ beyannamelerinin onaylı ve güncel olması şartı aranmaktadır. KOSGEB 100 bin TL kredi alan işletmeler, krediyi personel giderleri, işyeri kirası, su, doğalgaz ve elektrik faturası gibi düzenli işletim giderlerinden doğacak masraflar için kullanabilirler.

1 yıl geri ödemesiz olarak yararlanılacak kredi ile ayrıca üretim malzemesi giderleri ve patent, teknoloji lisanslama ve telif gibi teknolojik faaliyet giderlerini karşılamakta mümkün. Sizlerde sıfır faizli 100 bin TL kredi avantajı ile KOSGEB’ in bu hizmetinden yaralanabilir ve ödemeyi 1 yıl erteleyerek işletmenize rahat bir nefes aldırabilirsiniz.

Başvuru linki burada: https://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/genel/detay/7580/destek-basvuru-sartlari-ve-destek-turu

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP