Azdan az, çoktan çok gider! Dolar 17 gün içinde tam bu kadar olacak! Piyasada yer yerinden oynayacak! Dolar alıp satacaklar aman dikkat!
  • Finans 365
  • Döviz
  • Azdan az, çoktan çok gider! Dolar 17 gün içinde tam bu kadar olacak! Piyasada yer yerinden oynayacak! Dolar alıp satacaklar aman dikkat!

Azdan az, çoktan çok gider! Dolar 17 gün içinde tam bu kadar olacak! Piyasada yer yerinden oynayacak! Dolar alıp satacaklar aman dikkat!

ABONE OL
13 Ocak 2023 11:29
Azdan az, çoktan çok gider! Dolar 17 gün içinde tam bu kadar olacak! Piyasada yer yerinden oynayacak! Dolar alıp satacaklar aman dikkat!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Dolar alıp satacaklar aman dikkat! Azdan az, çoktan çok gider! Dolar 17 gün içinde tam bu kadar olacak! Piyasada yer yerinden oynayacak! Dolar son aylarda yerinde sayıyor. Bu anlamda 18 TL civarında takılıp kaldı. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar ise gelişmeleri yakından takip ediyor. Dolar kuru hakkında ise her gün bir uzman ön görülerde bulunuyor. Dolar/TL kurunda son dakika haberler vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Dolar kuru güne yükselişle başlarken dolar endeksinde dalgalanmalar var. Yatırımcılar bağlamında güvenilir liman olarak görülen doların ne kadar olacağı araştırılıyor. Dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? Dolar yükselecek mi? soruları cevap ararken, ekonomistlerin dolar tahminleri de takip ediliyor.

Dolar 17 Gün İçinde Tam Bu Kadar Olacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların önümüzdeki süreçte kaç TL olacağını ortaya koydu. Türkiye’de doları baskılamak amacıyla korkunç bir kaynağın israf edildiğinin altını çizen Geçer dolar ile alakalı kritik değerlendirmelerde bulundu. Dolarda baskı olduğunu söyleyerek bu baskının daha uzun vakit devam etmemesi gerekliliğini dile getiren Selçuk Geçer; ”Dolar kuru, er ya da geç 2023 yılının ilk aylarında gerçek oranı olan 24 TL’ye gelecek” diyerek bu ay içerisinde doların 24 TL seviyelerine ulaşabileceğini öngörüyor.

”Dolar kuru baskılanarak mı 18 TL’de tutuluyor hâlâ?” sorusunu yanıtlayan ekonomist Selçuk Geçer ”Tabi, baskılanarak 18 TL’de tutuluyor ve 24 TL olmuş olsaydı bugün asgari ücret 8,500 lirayı böldüğünüz zaman yine 350 dolar civarında tutacaktı.” ifadelerini kullandı.

Geçer, doların baskı altında olduğundan 18 lira seviyelerinde işlem gördüğünü söyledi. Buna rağmen doların 17 gün içinde tam 24 lira olacağını açıkladı.

Dolar dolar kuru 13 Ocak 2023 yatırımcılar doğrultusundan yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru önceki kapanışını 18,93 oranınden yaparken, önceki açılışı ise 18,93 liradan yaptı. Bugün en yüksek 18,991 lira oranı görülürken dolar/TL kuru yukarıya hamlelerinde devam ediyor.

finans365.com özel haber

Editörün notu: Burada yer alan değerlendirmeler ve bilgiler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (8)
  • EECDADİMOSMANLİ

    O zaman rte birak 51 almayi 40 bile goremez

  • Mehmet Yılmaz

    Dolardan nemalanan ekonomi teröristlerinin gazına gelmeyin!Dolar 17 gün sonra 16 -17 TL ye gerileyecek !Subat Mart Nisan aylarinda 15 TL ye kadar düşecek !

  • mimcim

    Felaket tellalına göre dolar 24₺ olacak, böylece bugün 450 dolar ki asgari ücretin doların 24₺ olmasıyla 350 dolara düşeceğini söylüyor. Erdoğan öncesi asgari ücret evvelce hemen ilan edilirdi tartışmasız, hesabı çok kolaydı 100 dolar karşılığı Türk lirasıydı iki yılda bir. Türkiye üçüncü dünya ülkelerinde biriydi…

  • Ahmet

    Bu kişi 30 aralıkta dolar 30 tl olacak demişti.hatta o haberin ekran görüntüsünü de almıştım.bu haberin ekran görüntüsünü de aldim

  • Sami Aktürk

    Dolar yatırım aracı değildir. Aksini söyleyen ekonomist değildir. Olsa olsa ülkesini sevmeyen biridir.

  • Berkehan

    Bu Geçer efendi,Boş beleş atıyor.Bugüne kadar hiçbir öngörüsü tutmamıştır.Felaket tellalı, zavallı.

  • Saint

    Artarken neden baskılanamadı? Biri 10 a düşecek der. Diğeri 30 çıkacak.. Tek amaç manipülasyon.. Şubat sonuna kadar geçmezse……..

  • Seco

    Geçmezse…….


HIZLI YORUM YAP