Altın fiyatları o tarihte ralli yapacak! Altın piyasanın içinden geçecek! Daha önce bilmişti!
  • Finans 365
  • Altın
  • Altın fiyatları o tarihte ralli yapacak! Altın piyasanın içinden geçecek! Daha önce bilmişti!

Altın fiyatları o tarihte ralli yapacak! Altın piyasanın içinden geçecek! Daha önce bilmişti!

ABONE OL
27 Ocak 2023 14:17
Altın fiyatları o tarihte ralli yapacak! Altın piyasanın içinden geçecek! Daha önce bilmişti!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Daha önce bilmişti! Altın fiyatları o tarihte ralli yapacak! Altın piyasanın içinden geçecek! Ons ve gram altında yükseliş sürerken uzmanlar da yatırımcıları uyardı.  Bu konuda özellikle altının alacağı son durum ile ilgili çeşitli araştırma yapan yatırımcılar kazançlı çıkma adına yorumcuların yapacakları yorumları dikkatle takip ediyor. Altının 2022 yılında düşüş trendi gösteren altının 2023’e girilmesiyle beraber bu trendin kırıldığı görüşünde. TCMB’nin daha fazla faizi indiremeyeceğini düşünen uzmanlar altının fiyatının yükseleceğini ve vatandaşın altını kesinlikle portfölyelerinde bulundurması gerektirdiğini düşünmekte. Uzmanlar bu görüşleriyle beraber altının bir anda 35 TL yukarı fırlamasını da bekliyor.

Altının Yükselmesi Kimleri ve Nasıl Etkilemektedir?

Altın ülkemizde en eski yatırım araçları arasında yer almaktadır. Altının içinde bulunduğu durum yapılacak olan yatırımları etkilemektedir. Altın aslında günlük yaşamı da etkileyen bir yatırım aracıdır. Altın evlenmek isteyenler için de belirleyici bir araçtır. Düğün yapacak olanlardan çok büyük yatırım yapacak olanlara kadar herkesi etkilemektedir. Bu sebeple toplumun her kesimindeki insanlar altının durumunu takibe almış durumdadır. Altının durumuna göre yatırım yapılabilmektedir.

Altın Fiyatları O Tarihte Ralli Yapacak!

Altın fiyatlarına dair yaptığı isabetli yorumları tanınan ekonomist Mert Başaran, yeni öngörüsü ile sosyal medyada gündem olmayı başardı. 2023 senesinin altın senesi olacağını dile getiren Başaran, Haziran ayında gram altının süratli bir yükseliş yaşayacağını bildirdi.

Altının dışında dolar ile alakalı beklentilerini de açıklayan ünlü ekonomist, yatırımcıların ilgisini çekecek kritik açıklamalarda da bulundu.

Gram altınla alakalı olarak 1600 TL seviyelerinin mühim olduğunu bildiren Mert Başaran, 2023 Haziran ayına dikkatleri çekti. Tecrübeli ekonomist, haziran ayının sonrasında altın fiyatlarında ciddi bir ralli beklediğini de söyledi.

Editörün notu: Burada yer alan değerlendirmeler ve bilgiler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP