Doların tansiyonunu ölçen Selçuk Geçer kesin rakam verdi! Dolar 7 gün sonra tam olarak bu kadar olur
  • Finans 365
  • Döviz
  • Doların tansiyonunu ölçen Selçuk Geçer kesin rakam verdi! Dolar 7 gün sonra tam olarak bu kadar olur

Doların tansiyonunu ölçen Selçuk Geçer kesin rakam verdi! Dolar 7 gün sonra tam olarak bu kadar olur

ABONE OL
14 Mart 2023 15:33
Doların tansiyonunu ölçen Selçuk Geçer kesin rakam verdi! Dolar 7 gün sonra tam olarak bu kadar olur
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dolar 7 gün sonra tam olarak bu kadar olur… Doların tansiyonunu ölçen Selçuk Geçer kesin rakam verdi! Son dakika haberi olarak verilen dolardaki gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Dolar almak veya bozdurmak isteyenler güncel dolar kurunu takip ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı açıkladığında da doların ibreleri aşağı çevirdiği görüldü. Milyonlarca yatırımcı ünlü ekonomistler tarafından yapılan yorumlara dikkat kesilmiş durumda. Bu yorumlar arasında doların yönü ve yükselişe geçeceği tarih ile ilgili açıklamalar gelmeye başladı. Dolar ile ilgili yorumlar ve doların ne kadar olacağı ile ilgili detaylar burada…

Dolarda Son Durum

Doların TL karşından ne konumda olacağı ve nereye kadar yükseleceği merak konusu olmaya başladı. En kısa sürede bu konuda açıklama yapılmasını bekleyen yatırımcılar dolara bu açıklamalara göre yatırım yapacağa benziyor. Dolar ise ağır ağır da olsa yükselişini devam ettiriyor. Bu gidişe bakılırsa Selçuk Geçer’in yorumlarının doğru çıkacağı düşünülüyor.

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta cuma günü dolar 19 TL sınırını aştıktan sonra 18,97 liraya kadar geriledi. Piyasalardaki bu hareketlilik karşısında Dolar’ın nabzını tutan adam Selçuk Geçer, tam tamına 9 gün sonra doların ne kadar olacağını açıkladı. Kıyıda köşede, yastık altında veya cebinde doları olan yatırımcılar acilen bakmalı…

Dolar 7 Gün Sonra…

Son günlerde dolar kurunda yaşanan ataklar sonrasında yatırımcılar tedirgin olmaya başladı. Merkez Bankası’nın 50 baz puan faiz indirimini hemen takiben dolardaki dalgalanmalar yatırımcıların odağında kalmaya devam ediyor.

Piyasalardan adı hiç düşmeyen Selçuk Geçer’in dolar yorumlarıyla, doların 9 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. ABD’de yükselen enflasyonun dövizde büyük bir problem yaratacağını söyleyen Geçer, olası bir enflasyon görülmesi halinde doların tekrar yukarı yönlü artış yaşayacağını bildirdi.

Dolar kurunun yükseleceğini belirten Selçuk Geçer, 9 gün sonrasında 3-5 TL aralığında bir artışın olacağını söyledi. ABD enflasyon konusunda fren yapmazsa, dolar kurunun 35 TL’ye kadar yükselebileceğini ifade etti.

EDİTÖR NOTU: Haber içeriğinde yer alan hiçbir açıklama ve ifade editöre ait değildir. İlgili kişinin beyan ettiği açıklamalardır.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. Haber metninden yola çıkarak yatırım yapılması durumunda olabilecek sorunlardan finans365.com ve editör sorumlu değildir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP