Ramazanda ilaç gibi gelecek! İhtiyaç sahipleri belediyelerden yardım alabilir! İşte giyimden kıyafete, e devletten başvur!
  • Finans 365
  • Teşvik - Hibe - Destek
  • Ramazanda ilaç gibi gelecek! İhtiyaç sahipleri belediyelerden yardım alabilir! İşte giyimden kıyafete, e devletten başvur!

Ramazanda ilaç gibi gelecek! İhtiyaç sahipleri belediyelerden yardım alabilir! İşte giyimden kıyafete, e devletten başvur!

Ekonomik zorlukların artması, pek çok vatandaşın evlerini deprem etkisiyle sarsarken, Aile ve Sosyal Hizmetler Başkanlığı'nın sunduğu destekler de arama motorlarında sıkça aranır hale geldi.

ABONE OL
23 Mart 2023 21:43
Ramazanda ilaç gibi gelecek! İhtiyaç sahipleri belediyelerden yardım alabilir! İşte giyimden kıyafete, e devletten başvur!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İşte giyimden kıyafete, e devletten başvur! Ramazanda ilaç gibi gelecek! İhtiyaç sahipleri belediyelerden yardım alabilir! Her geçen gün daha fazla insan, maddi sıkıntılar nedeniyle hayatını idame ettirmekte zorlanıyor. Aile ve İnsan Hizmetleri Daire Başkanlığı, uzun yıllardır doğalgaz ve elektrik faturası yardımı, eğitim yardımı, engelli maaşı gibi farklı başlıklarda milyonlarca ihtiyaç sahibine yardımcı olmaktadır. 2023 yılında da Aile ve İnsan Hizmetleri Daire Başkanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yardımına koşmaya devam ediyor.

Yerel yönetimler de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için çeşitli destekler sunmaktadır. İhtiyaç sahipleri, mensubu oldukları belediyeden birçok farklı kategoride destek alabilirler. Peki, Aile ve İnsan Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın 2023 yılında sunduğu yardımlar nelerdir?

Elektrik Faturası Yardımı

Aile ve İnsan Hizmetleri Daire Başkanlığı, düşük gelirli ailelere elektrik faturası yardımı sağlamaktadır. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın elektrik faturalarını ödemekte zorlandığı durumlarda, Aile ve İnsan Hizmetleri Daire Başkanlığı devreye girerek yardımcı olmaktadır.

İhtiyaç Sahiplerine Yardım: Aile ve Sosyal Hizmetler ve Yerel Yönetimlerin Destekleri

İhtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak için Aile ve Sosyal Hizmetleri Daire Başkanlığı ve yerel yönetimler birçok farklı başlık altında yardımlar sunmaktadır. Elektrik ve doğalgaz faturası yardımı, eğitim yardımı, engelli maaşı gibi birçok başlıkta milyonlarca ihtiyaç sahibine yardım sağlanmıştır. 2023 yılında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam eden Aile ve Sosyal Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın yanı sıra, yerel yönetimler de destek vermektedir. Kişinin mensubu olduğu belediyeden farklı kategorilerde yardım alabileceğiniz yetkililer tarafından belirtilmiştir.

Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın sunduğu destek modelleri sıklıkla sorgulanırken, yerel yönetimlerin ihtiyaç sahiplerine birçok farklı başlık altında destek verdiği görülmektedir. Belediyelerin sunduğu finansman başlıkları arasında kıyafet yardımı, eğitim bursu, okul yardımı, kırtasiye, yaşlı bakım hizmeti, asker ailesine yardım, tedarik ve gıda yardımı, kömür/odun yardımı, nakit yardımı, kiralama yardımı, tıbbi destek, yeni doğan yardımı, engelli yardımı, bebek bezi ve bebek maması yardımı bulunmaktadır.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP