DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Banka kartı kullanan herkese duyulmamış açıklama! 7.000 TL ödemeler hesaplara yatıyor, kaçırmayın!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Banka kartı kullanan herkese duyulmamış açıklama! 7.000 TL ödemeler hesaplara yatıyor, kaçırmayın!

Banka kartı kullanan herkese duyulmamış açıklama! 7.000 TL ödemeler hesaplara yatıyor, kaçırmayın!

ABONE OL
31 Mart 2023 22:34
Banka kartı kullanan herkese duyulmamış açıklama! 7.000 TL ödemeler hesaplara yatıyor, kaçırmayın!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

7.000 TL ödemeler hesaplara yatıyor, kaçırmayın! Banka kartı kullanan herkese duyulmamış açıklama! Özellikle banka kartı kullananlara müjde geldi! Tam 7 bin TL hesaplara yatacak. Bu kampanyalardan özellikle emeklilerin yararlanması hedefleniyor! İşte merak edilen ayrıntıların tamamı! Emeklilere son dakika müjdesi bankalardan geldi. Devlet bankaları başta olmak üzere birçok özel banka emeklilere 7 bin TL dolaylarında 36 ay vade imkanlı kredi desteği vereceğini duyurdu.

Bu kararın ardından emekli vatandaşlar bankalarına şubesinin yolunu tuttu. Aynı zamanda 7 bin kredi başvurularının bankaların mobil internet adresi üzerinden de yapılacağı duyuruldu. Emekli vatandaşlara özel olarak gerçekleştirilen kampanyanın gelecek zamanlarda daha fazla genişlemesi bekleniyor.

Ziraat Bankası

Ziraat Bankasından yapılan açıklama kapsamında emeklilere 36 vadeli 7000 TL ihtiyaç kredisi desteği sunuluyor. SSK başta olmak üzere BAĞ-KUR, emekli sandığı gibi bütün emekliler bu avantajlardan yararlanabilecekler. 7000 TL nakit avans desteğinin ardından emekliler dilerlerse nakit avanslarını 12 taksite de bölebiliyor. Böylelikle Ziraat Bankası emeklilere rahat bir şekilde ödeme kolaylığı sunuyor. Bankadan yapılan açıklamada 7000 TL nakit avans taksitinin faiz oranı %1,89 olarak belirlendi. Ziraat Bankası düşük faiz oranıyla emeklilere ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor.

Ziraat Bankası tarafından başlatılan emeklilere özel 7000 TL nakit avans imkanı kapsamında emekliler başvurularını yapmaya başladı. Başvurular Ziraat Bankası şubeleri üzerinden ve bankanın elektronik internet bankacılığı üzerinden yapılabiliyor. Bütün emekli vatandaşlar kampanyadan yararlanabilir. Ziraat Bankası tarafından yürütülen bu kampanya sadece emeklilere özel bir kampanyadır. Dolayısıyla emekli olmayan vatandaşlar bu kampanyadan yararlanamazlar. Emeklilere özel olarak sunulan promosyon kampanyalarının yakın bir zaman dilimi içinde genişletebileceği söyleniyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin başvurularını vakit kaybetmeden yapmaları gerekiyor. Başvuruların değerlenmesi yoğunluğa bağlı olarak 12 ile 24 saat arası sürebiliyor. Başvurusu onaylanan emekli vatandaşlara başvuru durumu kısa mesaj yoluyla iletiliyor.

finans365.com özel içerik

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Umut

    Ramazanda erken verilse türkiye aile destek yardımı çok iyi olur saygilar


HIZLI YORUM YAP